Özlüyoruz seni ... Kazım Koyuncu...

Konu, 'Ozanlarımız' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

3 sene önce bugün "ha konser ha kanser" diye alay ettiği kansere yenik düşmüştü Karadeniz müziği sevdalılarının mütevazi insanı Kazım Koyuncu...
    25 Haziran 2008 Çarşamba 12:24 www.skyalbum.com'dan alıntı

http://www.skyalbum.com/album/Moonlight/4581236301f/kazım_koyuncu.swf

3 sene önce bugün "ha konser ha kanser" diye alay ettiği kansere yenik düşmüştü Karadeniz müziği sevdalılarının mütevazi insanı Kazım Koyuncu...

Üniversiteden arkadaşlarıyla birlikte kurduğu Zuğaşi Berepe (Denizin Çocukları) isimli grubuyla, Türk müzikseverleri Lazca Rock'la tanıştıran Kazım Koyuncu, 32 yaşında hayatını kaybetti. Yaklaşık 10 güN Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Koyuncu, yakalandığı amansız hastalığa 15 Haziran 2005 de yenik düşmüştü.

Kazım; "doğunun kültürünün Türk,laz,gürcü aşk,sevgi ve kardeşlik mayalarını alıp tertemiz kansız,lekesiz ve alın teriyle kardeşlik ekmeği yapar gibi türkü söylemek istedi ve söyledi..

Yoksa biz hep birlikte böyle ağlamazdık...Yoksa egemenlerin yalanlarının malesef böldüğü milyonlar tertemiz ekmeğin de tertemiz sevgilerinde tertemiz kavgalarında ve tertemiz adamlarında peşinden gitmezler...Bağrımıza bastığımız insanca yaşama özgür bir yaşama hasretliğimizdir. Bu hasretin çığlığıdır. Kazım öldü. Hasretimiz büyüyor."

Sevenleri Kazım'ı böyle anlattı...
    Özlüyoruz ve Sevgiyle Anıyoruz...

2. gülüş

gülüş Daimi Üye

Bu güzel sesli güzel insanı saygıyla anıyoruz.

İşte gidiyorum
    Birşey demeden
    Arkamı dönmeden
    Şikayet etmeden
    Hiçbirşey almadan
    Birşey vermeden
    Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
    Yürüyorum sanki senin yanında
    Sesin uzaklaşır herbir Adımda
    Ayak izim kalmadan gidiyorum

Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
    Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
    Bana kimse sen gibi sarılmadı
    Işığımız sönmeden gidiyorum

3. zALİş

zALİş Daimi Üye

Yüreğinle,hayata bakışınla,içimizden biri oluşunla,devrimci değerlerinle,seni sen yapan herşeyinle özlüyoruz...

Uşağum hiç inanmadim öldüğüne hala da inanmayirum ha.Kimsede inandiramaz da.ama uzakta olduğunu bileyurum.çelişkiler yaşatiysun insana da hem çok uzakta hem yakin yakişiyi mi sana?
    gidişini hiç kabullenmediğim,hiçde kabul etmeyeceğim,hakkında kesin hüküm verdiğim bir sensin uşak.hem daha teee orada,hem çok yakında ama hep aklımda!

4. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

herşeyden önce insan gibi insandı ve eşsiz bir yorumcuydu seni hiç unutmayacağız kazım koyuncu:(

Sayfayı Paylaş