ÖZLEDİM... Pişirdim sevdiğin yemekleri Suya koydum sevdiğin çiçekleri Evde ne varsa baktım elledim Özledim çok özledim Kucağımda senin aldığın bebek Dinledim hep aynı şarkıyı dinledim Mumlar bitti ben yine bekledim Özledim çok özledim Hep yürüdüğümüz sahildeyim Şu küçük tekneyi nasıl da severdim Resmin buruştu terli elimde Onu denize atsam mı yoksa Bağrıma bassam mı bilemedim Önünden geçtim abonesi olduğumuz kahvenin Girip oturmaya cesaret edemedim Seni sordu bizim balıkçı Göz yaşlarımı tutsam mı yoksa Salsam mı bilemedim :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
BENDE ÖZLEDİM BENDEEEEE HEMDE ÇOKKKKK EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK CAN DOSTUM :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
özledim Bilemezsin neler gördüm ne düğümler çözdüm Çok yol aldım senden sonra, neler aştı gönlüm Her şeye çözüm bulsanda, kalbim hala senin sanki Aşkın bende çıkmaz sokak, çözülmeyen düğüm gibi Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim Yüzünü görmesem bile adımi söylemeni özledim Bilemezsin neler gördüm ne dağları deldim Çok zor oldu senden sonra, neler aştı kalbim Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim Yüzünü görmesem bile adımı söylemeni özledim