Halit Bilgiç SEN DOĞUNUN GÜNEŞİ SEN NEWROZUN ATEŞİ SEN BARIŞIN SİMGESİ ÖZGÜRLÜK ÇİCEĞİMSİN SEN DOĞUNUN GÜNEŞİ SEN NEWROZUN ATEŞİ SEN BARIŞIN SİMGESİ ÖZGÜRLÜK ÇİCEĞİMSİN SEN ŞİRİNSİN BEN FERHAT SEN DİCLESIN BEN FIRAT SEN MURATSIN BEN SERHAD ÖZGÜRLÜK CICEGIMSIN KAVGAMIN CICEGISIN SEN ŞİRİNSİN BEN FERHAT SEN DİCLESIN BEN FIRAT SEN MURATSIN BEN SERHAD ÖZGÜRLÜK CICEGIMSIN KAVGAMIN CICEGISIN SEN DERSIMDE MUNZURUM DIYARBEKIRDE SURUM SEN DAGLARDA UMUDUM ÖZGÜRLÜK CICEGIMSIN SEN DERSIMDE MUNZURUM DIYARBEKIRDE SURUM SEN DAGLARDA UMUDUM ÖZGÜRLÜK CICEGIMSIN SEN YILMAZSIN YILMAYAN DENIZSIN KURUMAYAN SEN AHMEDSIN YASAYAN ÖZGÜRLÜK CICEGIMSIN KAVGAMIN CICEGISIN SEN YILMAZSIN YILMAYAN DENIZSIN KURUMAYAN SEN AHMEDSIN YASAYAN ÖZGÜRLÜK CICEGIMSIN KAVGAMIN CICEGISIN Sen Dersimde firari intihar çiçegi Dıyarbekir Surlarını tutuşturan alev çemberi Sen kokusu Amaraya sinmiş Özgürlük Ciçeğisin Güneşte yüzünü Munzurda hüznümü aramışım Diclede Kanlı Gözyaşını Botanda gözlerini aramışım Ey Özgürlük çiçeği Kırlangıçlar Bahara kanatlandığında Gülüşlerini Öpeceğim Gözlerinden Ellerımle Yüreğini çizeceğim Zagrosun eteklerıne Ahmedin Yıldızlarını takacağım saçlarına Sana geleceğim sana... Bır elimde Umutsal bir elimde esmer yüzlü çoçukların gülüşleri olacak Yitirsem de umutsarımı gözlerımdekı umutlarla yaşat beni Sabahın Güneşindeyım öğleye cok az kaldı Hele bır öğle olsun güneş bir ısınsın Sen beni o zaman gör Sen doğunun güneşi Sen zagrosun ateşi Sen benim özgürlük çicegımsın kavgamın çiçeğisinkavgamın çiçeğisin... SEN ŞİRİNSİN BEN FERHAT SEN DİCLESIN BEN FIRAT SEN MURATSIN BEN SERHAD ÖZGÜRLÜK CICEGIMSIN KAVGAMIN CICEGISIN SEN YILMAZSIN YILMAYAN DENIZSIN KURUMAYAN SEN AHMEDSIN YASAYAN ÖZGÜRLÜK CICEGIMSIN KAVGAMIN CICEGISIN...