OY VEREN CANLARA SELAMLAR OLSUN Haftanın üyesi seçtiler beni Seçenlere benden selamlar olsun. Oylarını verip seçtiler beni Seçenlere benden selamlar olsun. Muhabbetle selam saldım canlara Hızır yardım etsin, muhip canlara Başka ne diyeyim, böyle canlara Oy veren canlara, selamlar olsun. Erenler himmeti olsun bizimle Siteye emekler verdik azimle Ehlibeyt muhipbi canlar bizimle Oy veren canlara, selamlar olsun. Bakari' ye canlar verdiler oyu Destekleri gördüm, bir hafta boyu Ehlibeyt' i sevdik asırlar boyu Sevenlere benden selamlar olsun. Can cana muhabbetler ederiz Erenler yolunu sürer gideriz Siteye emekler veren bizleriz Emek verenlere selamlar olsun. BAKARİ erenlere gönül bağlarsa Erenler aşkıyla coşup çağlarsa Şah Hüseyin için, yanar ağlarsa Bu yolu sürenlere, selamlar olsun. Yılmaz Bakar-09.05.2011-Almanya
Ayfer hanım kızımız, çok teşekkür ederim. Çok şükür şiiri kazasız belasız geçtim. Bilgisayardaki arızayı aklımın erdiği kadar düzeltmeye çalıştım ve şiiri bu sefer düzgün geçebildim siteye. Ayrıca yorumun için de çok teşekkürler ediyorum.
Emeğine yüreğine sağlık değerli Yılmaz Bakar can yine gönülleri okşayan çok güzel bir şiir yazmışsınız bunu kuru bi teşekkürle atlattığımız için affedin bizi herkes şiir yazabilir belki ancak bizim site için sizden bu kadar övgüye layık şiirler yazan yok daha.
Oy Veren Canlara Selamlar Olsun OY VEREN CANLARA SELAMLAR OLSUN Haftanın üyesi seçtiler beni Seçenlere benden selamlar olsun. Oylarını verip seçtiler beni Seçenlere benden selamlar olsun. Sevgili Yilmaz Bakar dedem, senin 73 yasinda oldugunu bilseydim, inanki oyumu sana verirdim, ama ben vermedende secilmissin, tebrik ederim:alkisla yalniz seni secmeyenlerede bir dörtlük yazip, selam gönderseydin, tam 5/4 lük bir siir olurduk hürmetle ve saygiyla ellerinden öperim
Sayın Deniz can, beni bu onura lyık görüp oy veren canlara bir şiir yazıp teşekkür etmeden olmaz dı sanırım. Karınca kaderince bende, bana oy veren bütün canlara bir teşekkür edeyim dedim bu şiirle. Herkese bir kez daha teşekkür ederken, iltifat dolu güzel yorumunuz içinde size ayrıca teşekkür ediyorum.
DEMAN can, Hünkar Hacı Bektaş-i Veli' mizin dediği gibi; İncinsen de incitme, onun için herkes hür iradesiyle oy verdiği için herkesin görüşüne saygı göstermeliyiz. Bu nedenle bana oy vermeyenlerde sağ olsun. Ayrıca güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.