sevgıcan cok super bı paylasım emegıne yuregıne saglık bu benden adamın bırıne gelsınnn ıyı okusunn emınımkı okuyacaktır.........
emeğine sağlık can. birde şunu okuyun Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa neden türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararı, içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et... Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet. İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz neyzen tevfik
emegınıze yuregınıze saglık bırbırınden guzel ve anlamlı yazılar tabı anlayana.... İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz
emeklerinize sağlık canlar Muhammed Ali'nin Aldım Elini Hak Deyip Tuttuğum Elden Ayrılmam On İki İmamın Tuttum Yolunu Hak Deyip Tuttuğum Yoldan Ayrılmam Mürşidin Gittiği Veli Yoludur Gitme Dediğine Gitmemelidir Zahir Batın Muhammed Ve Ali'dir Hak Deyip Tuttuğum Yoldan Ayrılmam Şah Hatayi'm Hak Bil Tuttuğum Eli Zahirde Batında Hak Gördü Seni Gerçek Erenlerden Aldım Haberi Hak Deyip Tuttuğum Yoldan Ayrılmam
Paylaşımda bulunduğunuz şiirler için hepinize teşekkürler Bu şairlerimizin hepsi çok değerlidir böylece şiirleriyle tekrar anılmış oldular