Ölmek kime zor..gelir!!! Bir muhabbetin tam orta yerinde,yaşamak için helde iyi yaşamak için para gerekli dedi bir arkadaşım. Aslında çok doğru,para güzel yaşamanın kapılarını açıyormuş gibi görünüyor. Daha iyi hizmet alıyorsunuz.Ekmeğiniz,yemeğiniz en üstadı kişilerce yapılıyor,önünüze konuyor.Havuzu beğenmedin,yalı'n denizin dibinde at kendini serin sulara. Ne bileyim bir gün yatta diğer gün yalıda elin değmesin sıcak sudan soğuk suya... Köylüsün mesela,can hıraş güneş yakarken her hücreni sen patoza sap atıyorsun.Oksijenin ortasında saman tozu yutuyor ciğerlerin.Terin kurumaya fırsat bulamıyor.Cigaranı yarım yamalak içiyorsun,bezmişsin her şeyden.Bugün bitse karanlığa verse ne olur kendini,Gece de pancar tarlasını sulaman gerekli,uykuya yasaklı gözler... Şehirlisin,ortahallice.Her gün işe gidiyorsun.Her gün patrondan fırça yiyorsun,trafik keşmekeşinden.Hanımın istekleri janjanlı,yetişemiyorsun.Çocuğun elbiseleri olmuyor artık,yenilenmeli. Hayatı burnunda zehriyle yaşıyorsun.Bir pazarın var,hanım bir yandan çocuk öteki yandan;haydi pikniğe gidelim diyor,sen uykum çok diyemiyorsun... Neyse efendim,bu üç canlıdan hangisi ölümden daha korkar.Hangisi daha çok şey kaybeder,düşündünüz mü? Ölüm,hoş karşılanmaz ama jakuzideyken ölmekte koyar insana hani!! Ne dersiniz? ---- ölüm aslında herkese zor gelir. zor gelirde kimse diğerini anlayamaz zengin kazandığını harcayamayacak olmanın verdiği derde düşer köylü ölürsem garip dilsiz hayvanlarım aç kalır diye düşünür fakir şu dünyaya geldim geleli bi gün yüzü göremedim diye ah eder ama ölüm herkese acıdır ve eve bir girişi vardır ki aldığını çıkarken kimse inanamaz belkide inanmak istemez
15 sene oldu hala ınanmıs degılım..o kara gozlerı gıtmez gozumun onunden...halbukı bu dunyada 1 ay bıle yasayamamıstı ama can'dı can'ımmdı... yuregıne saglık ....olum ne kadar acı olsada var ıste ...elden bısey gelmıyo kalanlara sabır dılemekten baska...ne fark ederkı zengın fakır.. vay gıdene...
emeğine yürteğine sağlık can güzel bir paylaşım vede acı bir ölüm iyi herkes acı çekerek ölür nekdar iyi olan bile azda olsa can çekişerek ölür çünkü can bu kolay değil