Ölen köpeğine mermerden mezar yaptırdı.

Konu, 'Güncel Olaylar' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

KÖPEĞİNE MERMERDEN MEZAR YAPTIRDI
    ÖZEL HABER
    KARADENİZ BAYRAK GAZETESİ/ORDU
    Mermerden yapılmış mezarda yatan köpek için arefe günüz ziyaret
    Kaza sonucu çok sevdiği köpeğini kaybeden B.T biriktirdiği harçlıklarla köpeğine mermerden yaptırdığı mezarı başında dua ederek çiçek bıraktı. Büyükleri kabristanda yakınlarına dua edip mezarlara çiçek koyarken o da köpeğinin mezarı başında dua etti.
    Gülyalı'nın Taşlıçay köyünde oturan Hüseyin Tepe(46), kızı Burcu'nun(11) doğduğu gün İstanbul'dan terriar cinsi yine aynı tarihte doğan bir köpek aldı. Doğum günü hediyesi olarak alınan köpek, Burcu ile birlikte aynı evin bir ferdi oldu. Hüseyin Tepe, karşıdan karşıya geçmek isterken hızla yol alan bir araç Nila ismini verdikleri köpeklerini ezerek öldürdü. Sürücü kayıplara karışırken, acılı aile Nila için evlerinin yanında bulunan bahçeye bir mezar yaptırdı. Mermerden yaptıkları mezarda Nila'yı her arefe günü ziyaret ederek aile dua ediyor.
    Hüseyin Tepe, Nila'yı aile içerisinde bir ferd olarak gördüklerini söyleyerek, "Nereye gidersek onu götürürdük. Kazada öldüğü gün ailece çok üzüldük gözyaşı döktük. Ailenin bir ferdi olarak gördüğümüz için Nila'ya da bir mezar yaptırdık. Bayramlarda önce büyüklerimizin sonrada Nila'nın mezarını ziyaret edip dua ediyoruz." dedi.
    Burcu Tepe(11) ise, "Köpeğimi çok seviyordum. 7 yaşına kadar hep onunla oyun oynuyordum. Köpeğim öldüğü için hala çok üzülüyorum. Ölüm haberini aldığımda çok ağladım. Nila'nın cennette olduğunu biliyorum. Nila benim çok iyi arkadaşımdı. Onu asla unutmayacağım."
    Burcu Tepe, bayram ziyaretinde Nila'nın Cennette mutlu olması için dua ettiğini sözlerine ekledi.
    Tepe ailesi Nila'nın ölümünün ardından ise yine aynı çinsbaşka bir köpek almış. Adını Afacan verdikleri köpeği, Nila'nın başına gelenlerin gelmemesi için gözleri gibi bakıyor.
    WWW.KARADENİZBAYRAK.COM

2. cangibi2008

cangibi2008 Daimi Üye

yani sevgileri öylesine buyukki anladimda deger verip mezar yapmislar tamam...peki köylulere ne oluyor...allah akil fikir versin asil aci nedir bilmiyorlar anlasilan....guleyimi bilemedim..

Sayfayı Paylaş