[ortala:u7rp5bgk] Firtina timsali kisner cosarsin, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Al kanlar icinde aglar kosarsin, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Kerbela cölünde karalimisin Mekkeôden mi geldin buralimisin, Imam Hüseyin´den yaralimisin, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Aymagahta Zeynep yolunu bekler, Ahu zara düstü carki felekler, Ars ala matemde kan aglar gökler, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Hüseyin´dir tutunacak dalimiz, Sa hudaya ayan olsun halimiz, Sakine görmesin seni yaliniz, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Bu zulüm Zeynel´in sinesin daglar, Sehribanu yasta karalar baglar, Kerbela matemde Firat kan aglar, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Sende kalmis idi bütün umudum, Göz yaslarim yuttum hep yudum yudum, Imam Hüseyin´imi nerede koydun, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Oklar girmis her tarafin yaredir, Sinem kan agliyor pare paredir, Yolunu gözleriz uzun süredir, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Hüseyin´imi alip beraber gittin, Kerbela cölünü toz duman ettin, Aglayi aglayi tükenip bittim, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Kan gölüne döndü Kerbela cölü, Aktida cagladi gözyasim seli, Muhammet Ali´nin bagrinin gülü, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Basini vurursun tastan taslara, Kan karismis gözündeki yaslara, Ümit baglamistik ucan kuslara, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Kan seline döndü gözümde yaslar, Yetmisüc masumdan kesildi baslar, Yolunu gözlüyor baci kardaslar, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Kerbela cölünde döndük saskina, Baykuslar kondurduk gönül kösküne, Ne´olur bir haber ver Allah askina, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Ya Hüseyin sana kurban olayim, Sen ölmede ben yerine öleyim, Ali,Fatma´ya haber salayim, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah.. Ali Sefam derki gözlerim nemde, Sanki hancer sapli ha bu sinemde, Yetmisüc masumun umudu sende, Nettin Hüseyin´imi nerde Zülcenah..[/ortala:u7rp5bgk]