Bilgisayarımda eski dosyalarımda gezinirken 2007 yılına sitemizin eski halinin ekran görüntüsünü buldum ve nereden nereye dedim Bakın farkı görün
Sitemizde bizimle beraber değişim yaşamış Kaptan Ozaman da çok güzel bir görünümü vardı şimdi de tabi şimdi dahada güzel ve çok içerikli alevilikle ilgili her soruya cevap veren bi forumumuz var
giris yetkim yok o sayfaya, cömezizya gercekten cok yol biraktik geride. emegi gecen herkese tesekkürler
yüregine kurban oldugum emegin cok fazla senin tabii.. bende basindan beri buralardayim, cok aktif olmasam da buralardayim aileden biriyim basarilarinin devamini diliyorum..
Valla ben anlamıyorum facebook çıktı bu tür forumlara katılım daha çok azaldı bence kültürümüzü yaşatmak ve asosyal olmamak için bu tür forumlara takılıp günde 10 dk 20 dk harca***** konu okuyup veya merak ettiğinizi sorup çıkmak bile insana çok şey katacaktır. 6 yıl olucak neredeyse bende bu forumda büyüdüm sayılır gün geçtikçe geliştirdim kendimi ve inanın sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum lütfen bu forumu yalnız kaderine terk etmeyelim canlar. Yarın öbür gün geriye bakıp keşke dememek için biraz daha ilgilenelim lütfen k
Evet kaptanım çok haklısın en azından günde 10 15 dakıka ayırmak gerek canlarımızında buna dikkat edeceğine eminim ben