Nedim Şener: "Dink davasını karartmak için beni yargılıyorlar"

Konu, 'Güncel Olaylar' kısmında enelhak tarafından paylaşıldı.

1. enelhak

enelhak Super Moderator

OdaTv davasında gazeteci Nedim Şener Dink davasının üstüne gitmesi nedeniyle kendisine komplo kurulduğunu söyledi
    OdaTv davasında Gazeteci Nedim Şener'in savunması sürüyor. Şener savunmasına, halen tutuklu bulunan Büşra Ersanlı, Ragıp Zarakolu ve "Hopa'daki arkadaşlara" selam göndererek başladı.

Gazetecilik hayatı boyunca hiç bir siyasi tavrı olmadığını, ancak hep merak edip öğrenmeye çalıştığını belirten Şener, Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'nin "olgularla yakıştırmsları birbirinden ayıracağız" sözüne atıfta bulunarak, "Burada benim gazeteci olduğum olgudur, terörist olduğum yakıştırmadır" dedi.

Poliste ve MİT'te Hrant Dink cinayetini örtmeye çalışan bir yapı olduğunu anlatan Şener kendisinin de bu karartma çabası nedeniyle Ergenekon davasına dahil edildiğini söyledi.

Savunmanın Tamamı İçin TIKLAYIN

Alternatif Link İçin TIKLAYIN

2. devran

devran Yönetici

Susurluk tan hatırlıyorum böyle bir olayı en son devlet sırrında kalmıştı
    suçu atamayacakları kimse kalmayınca devlet sırrı olur gider giden gazeteci en son haberini de yapmış ve aramızdan ayrılmış olur adı Hrant Dink olur Uğur Mumcu Olur Yada Metin Göktepe Olur ama suçlu sadece haber yapmaları görevlerinin gereğini kaypaklık etmeden yerine getirme çabasında olan Bu güzel İnsanlar değerli Gazetecilerimiz olur. Bizede sadece Rahmetle anmak anılarını yaşatmak yaptıkları mücadelelerini ileriki nesillere aktarmak kalıyor canlar.

enelhak bunu beğendi.
  3. enelhak

enelhak Super Moderator

Keske onu yapabilsek değerli Can onuda yapamıyoruz. Nedendir bilinmez ama uyuz, uyuşuk bir toplum oluverdik anlamak mümkün değil...

Sayfayı Paylaş