NE BİLİRSİN - > bana aşktan hiç söz etme > sen sevmeyi nerden bilirsin > bir aşk için ölesiye, > beklemeyi nerden bilirsin > > düşündükçe içim yanar > ders vermezmiş sana yıllar > taştan farksız kalbin mi var > özlemeyi ne bilirsin > > ne gezer ki vefa SENDE > aşk nerede sen nerede > merhametsiz gecelerde > yalnızlığı ne bilirsin > > sana kandım bunca zamn > senden eyvaf senden aman > alev alev duman duman > tutuşmayı ne bilirsin > > aldanmaktan yoruldun mu? > acılarla yoğruldun mu? > hiç sırtından vuruldun mu? > isyanları ne bilirsin? > > ne bilirsin yağmur olup > çağlamayı ne bilirsin > KAHKAHALAR SAVURURKEN > AĞLAMAYI NE BİLİRSİN SEN... >
emegıne yuregıne sagglık can allah hepınızı kıymet bılenle deger verenle karsılastırsın ...... bunu okuyunca aklıma cengız kurtoglunun bı parcası geldı lısedeyken dınlerdıkk bana asktan soz etmee sevmek kım sen kımmsınn ahh ahhhhh o eskı gunlerrr ne dınlerdım boyle parcalarıı genclık ısteee :-o
harbiden sana bunu hatırlattıyasa nediyeyim ahmet selçuk ilkanda dinliyorsundur çünkü şiirler hep onun