Söyle dilber suçum nedir Sana boyun eğdiğim mi Seni Allah gibi bilip Seni candan sevdiğim mi Aşık oldum mah yüzüne Mailim ela gözüne Söylenen her bir sözüne Kanıp da inandığım mı Bu sevda gele başına Kanlar karışa yaşına Gece gündüz ateşine Hiç durmayıp yandığım mı Vadına vefa var gibi Safi lekesiz nur gibi Allaha güvenir gibi Ben sana güvendiğim mi Meluliyim bahtım kara Ben düştüm garip diyara Sen gibi gonca nigara Bu kadar bağlandığım mı Aşık Meluli Afşin Aşık Hüdai Gönül Çalamazsan Aşkın Sazını Ne Perdeye Dokun Ne Teli İncit Eğer Çekemezsen Gülün Nazını Ne Dikene Dokun Ne Gülü İncit Dinle ki Bülbülü Gelesin Coşa Karganın Namesi Gider Mi Hoşa Meyvesiz Ağacı Sallama Boşa Ne Yaprağını Dök Ne Dalı İncit Bekle Dost Kapısını Sadık Dost İsen Gönüller Tamir Et Ehli Dil İsen Sevda Sahrasında Mecnun Değilsen Ne Leyla'yı Çağır Ne Çölü İncit Rızaya Razı Ol Hakka Kailsen Ara Bul Mürşidi Müşkülde İsen Hakikat Şehrine Yolcu Değilsen Ne Yolcuyu Eğle Ne Yolu İncit Gel Haktan Ayrılma Hakkı Seversen Nefsini Islah Et Er Oğlu Ersen Hüdai İncinir İnciden Versen Ne Kimseden İncin Ne Eli İncit etme kuban olayım dost ağlatma gelem gelem tutup elim kollarımı bağlatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost bir de sen çektirme yeter sevdan bende yanar tüter cehennem narından beter dağlatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost nurşaniyem bu töremi yakanlar yaktı çıramı içimde gizli yaramı kanatma gelem gelem ağlatma gelem gelem yarama boşa merhem sürme kar etmez dost dost