Mailime Gelen Bu Haberi Paylaşmak İstedim.

Konu, 'Güncel Olaylar' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Son günlerde ilginç açıklamaları ve tuhaf tavırlarıyla gündeme gelen, konuşurken de masum insanları karalamaktan hiç çekinmeyen Yalçın Küçük'ün terör örgütü PKK'yla yakın ilişki içinde olduğu ortaya çıktı. Konuşmalarında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komutanlarına sözde saygısının ifadesi olarak sık sık 'Hazretleri' şeklinde hitap eden Yalçın Küçük'ün terörist başıyla da oldukça samimi olduğu anlaşıldı. İşte Samanyolu Haber'in özel araştırmasıyla fotoğrafları, kitapları ve tuhaf hareketleriyle Yalçın Küçük gerçeği…

RESİMLERDE ŞER.... apo ile diğer şer..... yalçın küçük ne kadar samimi görün. Şimdi bu adam çıkmış hergün skytürk,kanald,show, ve star gibi televizyon kanallarında vatanseverlik yapıyor. Bu maili isterseniz kimseye göndermeyin. yada gönderip milliyetçi insanların yüzüne baka baka dalga geçer gibi vatanseverlik naraları atan adamın hain yüzünü herkes görsün. Şimdi ise vatanını sevenlere karşı ağza alınmayacak lafları Atatürk'ün ardına saklanarak sarfeden bu hainin gerçek yüzünü herkesin görmesi için bu maili iletin.

HEP BİRLİKTE UYANALIM ve DÜŞMANIMIZI İYİ TANIYALIM

BİZİM KANIMIZI VERDİĞİMİZ TOPRAKLARDA BU GİBİ KÖPEKLERİN NEFES ALMAYA HAKLARI YOKTUR.

2. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

şaşırtıcı bunlar iki din taşıyanlar müslüm degiller bence yaşadıgı bi ülkeye nasıl böyle hainlik yapar hem apo hemde türkiye yazık gün geçtikçe çöküyoruz tüm türkler olarak...emegine saglık canım bu haberide bizimle paylaştıgın için tşkler...

3. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

wAyy Ş..... ya bu insanlar neden böyle ıkı yüzlü anlamadım ? amaçları gayeleri nedir çözemedim , ne yapmak istediklerini inanın, kestiremiyorum ! sadece nefretle şiddetle KINIYORUM!!!
    Ne Mutlu TÜRK'üm DiyeNe.. :lol: :lol: :lol:

4. oktay

oktay Daimi Üye

Şrefsiz evlatları işte.Birgün ekmeğini yedikleri yerden yiyecekler kurşunu inşallah

Sayfayı Paylaş