Lütfen yöneticiler hata herkes okusun ve dikate alsın

Konu, 'Forum arşivi' kısmında murat058 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. murat058

murat058 Üye

Acaba diyorum bu siteyi yapan kişi veya kişiler kaçar yasındalar.!!! ne demek öldükten sonra tanrının size ne söylemesini istersiniz nasıl bir SORU bu NE İMA EDİLMEK İSTENİYOR ! olgun birine yakısmayacak türde sorulardır bunlar özelliklede ALEVİ birine HİÇ ama HİÇ YAKISMAZ tabi gercekten aleviyse alevilige özünden sözünden tüm yüregiyle baglıysa saygılıysa.

2. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

6,056 üye içinden tek alevi olan senmisin kardeş? diğer hiçbir üye o soruya bir anlam çıkarmadı senmi çıkardın? kutlarım seni :grin:
    Yönetici olarak Senden 2 GÜN:) büyüğüm senden daha olgunum ve senden daha fazla aleviliğe bağlı olduğum bir gerçektir. soruda hiçbir anlam çıkarmana gerek yok. çünkü hiçbir anlam taşımıyor ve isteğe göredir isteyen doldurur istemeyen doldurmaz. Doldurulması gerekli olan yerleri biz zaten zorunlu hale getirdik. onlarca alevi sitesi var sana göre elbet bir site vardır.

3. fefe

fefe Misafir

6,056 üye içinden tek alevi olan senmisin kardeş? diğer hiçbir üye o soruya bir anlam çıkarmadı senmi çıkardın? kutlarım seni :grin:

Aynen katiliyorum.

Bir senedir bu siteye üyesin can, bu siteye bir katkin oldumu yada bir konu okudunmu. Sanmiyorum. Eger öyle olsaydi bu sitenin formatini bilirdin ve böyle anlamsiz bir konu acmazdin.

4. murat058

murat058 Üye

herkes aynı düsünmek zorunda deil okadar kişi rahatsız olmadı ben oldum neden kim bilebilir tanrının bize ne diyeceni ne yazıcaz oraya hoşgeldin cennetemi elimizde olan bişeymi önceden kestirebilirmiyiz tanrının bize söylecegi seyleri yine tekrarlıyorum o soru abest olmuş baska biri o zamn sunu yazar oraya neden camiye gitmedin derse nolacak laf sokmus olacak bize yada camiye gitmeyeni cennete almıyoz veya yezidin biri sunuda yazar bunlar tanrıyla dalga da geçio der umarım anlatabiliyorumdur.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş