geçen bi yere gidiyordum,otobüsteydim otobüste sırf gençler vardı,bi durakta durduk elinde bastonuyla bir teyze bindi kimse yer vermedi çok kızmışttım ve sinirlenmişttim,koltuklarında rahat oturan insanlara dedimki hepiniz genç ayakta durabilcek insanlarsınız,biriniz yerinizden kalkıp teyzeye yer verin dedim,bizim türk milleti ne kadar saygısız olmuşşlar yüzüme bakıp güldüler. yazık dedim bu kadarmıydı insanlıgınız orda burda çıkıp genç oldugunuzu ifade etmek bumu dedim birgün dedim bu teyzenin yerinde sizin anneniz yada halanız teyzeniz olabilir,bizim gençlik yaşlılardan önce yaşlanmışlar biraz daha duyarlı olmak saygılı olmak zor bişeymi,oturdugumuz yerden kalkmak bizi öldürmez incilerimiz dökülmez lütfen arkadaşlar otobüslere bindigimiz zaman yaşlılara hamile insanlara gazilerimize yer verelim. türk genci olarak biraz saygı lütfen
Çok haklısın abla vallahi ben yorgunluktan kalkamacayacğımı bilsem de yine kalkar yer veririm içim rahat etmez onlar ayaktayken. Bence de bu çok büyük bir saygısızlık bu buna biz genclerin çok dikkat etmesi gerekir :lol: bu güzel paylaşım için çok teşekkür ederim. Saygılar.
meral evet sana katılıyorum yaşlılara gazilere hamile çocuklu bayanlara yer verelim lütfen ben zaten veriyorum akşama kadar en az 10 otobüse biniyorum bu kurallara uyuyorum hatta bazı insanlar varki uyur numarası yapıyorlar ya çok ayıp çok paylaşım ve hatırlatman için çok teşekkürler
eee burası türkiye sanırım otobusteki o genç olduğunu zanneden kişiler sanırım yine hep genç kalıcaklarını sanıyolar...