Bugün erkenden kalktim uyku tutmadi daha dogrusu.. Gözlerimi acip bom bos tavana baktigimda, aklima ilk gelen bugun gidecegindi.. Yüregim , icim ve kalbim herseyim o baktigim bombos tavan gibi oldu.. Yarim kaldim sanki, gidecegini bir türlü kabullenemiyorum.. Daha fazla dayanamayip gözlerimde biriktirdigim yaslari akittim.. Agladim.. Biliyorum dönüceksin, ama bidahaki gidisin dönüsün olmiycak bunuda biliyorum ve korkuyorum.. Yanliz kalmaktan korkuyorum.. yine herzamanki gibi yapayanliz kalmaktan korkuyorum.. Yüregim umulmayan yaralarlan basedemezken hayatima öyle bir düstünki.. Bir gün dönmemek üzere kalkip gideceginden korkuyorum.. Beni benden öyle bir aldinki, birgün geri verememenden korkuyorum.. Ben herseye küsmüsken, hayatima, yasamima kendi varligima bile küsmüsken, bikmisken sen girdin hayatima.. Evet sen girdin ve hersey degisiti.. Kaybettigim sevgiyi sende buldum.. Özledigim güveni sende gördüm.. Kendimi kaybetmistimya , kendimi sende buldum ben.. Onun icin kendimi tekrar kaybetmekten korkuyorum cünkü sen herseyim oldun.. Bana umut verdin, beni sevdin, destek oldun, hem zor günümde hemde iyi günümde.. Hayatima girisin bi mucize gibiydi benim icin.. ama korkuyorum.. Sevgimden korkuyorum. Ya gidersen? Ya dönmemek üzere cekip gidersen yüregimden, kalbimden, bu hayatimdan cekip gidersen? Inan buna dayanamam... inan bunu kaldiramam Sana olan sevgimden korkuyorum bitanem.. Ama olurda dönmemek üzeri gidersen, ozaman ne olur beni bana birakmaya beni bana geri vermeyi unutma! Cünki beni benden öyle bir aldinki, hayatima öyle bir düstünki, Kendimi kendimde görmez oldum... Iste bugün gidiyorsun.. Yillardir hayilini kurdugun yolculuga gidiyorsun.. Seninlen gurur duyorum cünkü yillardir hayalinde oldugu seyi basardin en sonunda.. Umarim yeni isinde basarili olursun.. umarim hersey diledigin gibi olur.. Yolun Acik Olsun Bitanem, Sevdigim Herseyim!! Seni Seviyorum... Beni Unutma! Hülya....
! dilerimki kanki seni unutmaz hayalleri gibi senide gerçek tutar hayallerinde ve sende gerçekleşirsin onunla inşallah yüregine ve emegine saglık kankim başarılarının devamını dilerim
saogol güzel bi çalışma olmuş eger zaten senin hayatına bukadar girebildiyse seni tanıyabildiyse bence seni kolay kolay unutamaz ama inşallah senin ona verdigin degeri oda sana verir ve seni unutmaz.tekrar saol emegine saglık