Kıvırcık Ali â Felek Ekmek gibi aşım gibi Kokardı benim sevdam Helaldi yürek kavgam Geçerdim ben bu canımdan Felek bile ağlar oldu Bahçemde gülüm soldu Dünya da vadem doldu Muradım kefen oldu⦠Yetmiyor mu sevgili demek [FONT=Verdana]Verdiğim bunca emek[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]Canımı feda etmek[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]Yoluna serim vermek off[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]Felek bile ağlar oldu[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]Bahçemde gülüm soldu[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]Dünya da vadem doldu[FONT=Verdana] [FONT=Verdana]Muradım kefen oldu⦠[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
Sabahın bu seherinde yine baykuş öttü gardaş Dolu vurdu talan oldu Seni seven öldü gardaş Yaralarım Yaralarım, derin gardaş. Yaralarım Yaralarım, derin gardaş Mezarıma üç gül ekin Üzerine hasret dökün Vasiyetim iki kuzum Biri oğlum, biri kızım Seni seven öldü gardaş Yaralarım Yaralarım, derin gardaş.
"" saçları dökük kel bi adamdı ama güzel türkü söylüyordu"" evet kıvırcık ali aynı kendi anlattığın gibiydin mekanın cennet ruhun şad olsun
Dertlerimi Yaza Yaza El Tükendi Ben Tükendim Yıllar Yılı Vurdum Saza Tel Tükendi Ben Tükendim Kapıldım Bir Hoş Hayale Sevmekten Düştüm Bu Hale Bahçamda Menevşe Lale Gül Tükendi Ben Tükendim Geçiyor Benim De Çağım Ne Evim Var Ne Ocağım Dünyada Tutunacağım Dal Tükendi Ben Tükendim Dertli'yim Arıldım Gayrı Arıldım Duruldum Gayrı (Yaşlandım Yoruldum Gayrı) Cihana Darıldım Gayrı Yol Tükendi Ben Tükendim
Hergün biraz daha tedirgin halim Hayat ellerimden kayıp gidiyor Gelene sıralı gelmiyor ölüm Rasgele birini alıp gidiyor İçimdeki duygular sanki çöl gibi Git gide uzayan tozlu yol gibi Mutluluk dediğin bana el gibi Birkaç gün misafir kalıp gidiyor Gidin o zalıma selam söyleyin Bıraksın yakamı azcık güleyim Benimle ne zoru varmış kahpe feleğin Ne zaman çağırsam kaçıp gidiyor Seyranoğlu derki yazıldı ferman Kanayan yaranın içinde derman Hayatın en büyük hırsızı zaman Herkesten bir şeyler çalıp gidiyor