Pişmanlık duygusunun kelime halidir.yapmasaydım,etmeseydim denen şeylerden önce gelir bu "keşke". Herkesin hayatında muhakkak suretle >keşke< dediyi anlar olmuştur. Bir >keşke<nizi bizimLe paylaşırmısınız ?.... D
ben cok keske demem aslında yapmak ıstedıgım seylerı yanı ıcımden gelenı yaparım pısman olacagım bıseyı zaten yapmam ama sadece keske okusaydım dıyorum oda benım dısımda gelısen sebeplerden dolayı oldu ama genede bıseyler yapabılırdım ...okumak gıbısı yok canlar ...keskesız bı hayat dılerım hepınıze..
keşke insanın birine bu kadar güvenmeseydim yada keşke hiç başlamasaydık.. hep oldu keşkeler hayatımızda olucakta güzel bi konu seçmişsin abi teşekkürler
Keşkeler insan hayatında hep var tabiki bende var derin izler bırakan, acılar çektiren Keşke güvenmeseydim keşke sevmeseydim keşke hiç evlenmeseydim
benimde çok keşkelerim oldu zaten keşkeler insanın hayatında çıkmayan şeylerden biridir . güzel bi konuydu tşkler coşkun.
Keşkeler pişmanlık boyutunda şuana kadar bende olmadı bundan sonra olurmu bilemem ama öbür türlü olmuştur mesela keşke dünyaya barış hakim olsa yada keşke herkes insana yakışır bir yaşam sürse keşke herkes emeğinin karşılığını alsa gibi vb Geleceğe dönük keşkelerim var
insan hayatında bir sürü keşkeler olmustur yok diie yalan sölemiş olur bence keşke hiç keşke demeseydik