KeşkeLer ve KeşkeLer

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında prkacin tarafından paylaşıldı.

1. prkacin

prkacin Super Moderator

Pişmanlık duygusunun kelime halidir.yapmasaydım,etmeseydim denen şeylerden önce gelir bu "keşke".

Herkesin hayatında muhakkak suretle >keşke< dediyi anlar olmuştur.

Bir >keşke<nizi bizimLe paylaşırmısınız ?.... :DD

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

ben cok keske demem aslında yapmak ıstedıgım seylerı yanı ıcımden gelenı yaparım pısman olacagım bıseyı zaten yapmam ama sadece keske okusaydım dıyorum oda benım dısımda gelısen sebeplerden dolayı oldu ama genede bıseyler yapabılırdım ...okumak gıbısı yok canlar ...keskesız bı hayat dılerım hepınıze..

3. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

keşke insanın birine bu kadar güvenmeseydim yada keşke hiç başlamasaydık.. hep oldu keşkeler hayatımızda olucakta

güzel bi konu seçmişsin abi teşekkürler

4. secil58

secil58 Aktif Üye

Keşkeler insan hayatında hep var tabiki bende var derin izler bırakan, acılar çektiren
    Keşke güvenmeseydim keşke sevmeseydim keşke hiç evlenmeseydim

5. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

benimde çok keşkelerim oldu zaten keşkeler insanın hayatında çıkmayan şeylerden biridir .

güzel bi konuydu tşkler coşkun.

6. gülüş

gülüş Daimi Üye

Keşkeler pişmanlık boyutunda şuana kadar bende olmadı bundan sonra olurmu bilemem
    ama öbür türlü olmuştur mesela keşke dünyaya barış hakim olsa yada keşke herkes insana yakışır bir yaşam sürse keşke herkes emeğinin karşılığını alsa gibi vb

Geleceğe dönük keşkelerim var

7. kartal1977

kartal1977 Daimi Üye

insan hayatında bir sürü keşkeler olmustur yok diie yalan sölemiş olur bence keşke hiç keşke demeseydik

Sayfayı Paylaş