kendinize bakın:):):)

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında Kutup Yıldızı tarafından paylaşıldı.

1. Kutup Yıldızı

Kutup Yıldızı Daimi Üye

2. ARZU DUMER

ARZU DUMER Daimi Üye

canım eline sağlık. koptum yani çıkan manzara beni korkuttu o neydi yaaaa :) :) :)

3. yorum62

yorum62 Daimi Üye

neydi öyle korktum kendimden valla dur bidaha deniyeyim yanlışlık var bunda :)
    saol paylaşımın için

4. BU NE FATMA YA BÖLE ÇOKMU ARADIN BU ALETİ :D :D :D :D BEN ÇİRKİNDİM AMA BURDA DAHA DA ÇİRKİN OLMUŞUM YA OLMAZKİ BU YAPILMAZKİ BANA HEM ÇOBAN OL HEM ÇİRKİN OLMAZZZZZZZZZZ :) :) :) :) :D :D :D

5. mazzda

mazzda Daimi Üye

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: o neydi beeeee

6. bluedream

bluedream Daimi Üye

:eek: :eek: :eek: ayyyyyyyyyy resmen şaftım kaymış o neydi öle yaw :eek: :eek: :D :) :D

çok güldüm fatma ya allahta seni güldürsün böle

7. Hüsseyin

Hüsseyin Daimi Üye

anneeeee korktuuuum :) :) :)

bu ne yaw :)

paylasim icin saol, ama bu korkunc yaw hehe :D :eek:

8. *62dersimli62*

*62dersimli62* Daimi Üye

ayy bu ne ya yok yok kesin resimlerde bi karışıklık oldu ben çok güselim bence ve burdaki herkezde ödüm koptu ya gözlerimi kapayıp kapatmaya çalıştım bi yandan da gülüyodum ama ::)))))

9. Guest

Guest Misafir

ya benle alakası yok ben kıvırcık saclıyım sekilde düz sac cıktı o neydi be öle korktum kendimden :D :D :D

10. seldagunnes

seldagunnes Daimi Üye

o ne yaaa kendimden korktum ben bu kadar çirkin miyim :)

11. Kutup Yıldızı

Kutup Yıldızı Daimi Üye

ben ilk baktığımda şoke oldum :) :) :)

korktum bi an kendimden :eek:

12. Bana iyi bi ders verdin can artık internetten değilde kendime aynadan bakmayı tercih ediyorum saol ama güzel olmuş çok matraktıı :D :D

13. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

:) :) :) :) emegınes aglık cann superdııı :) :) :) :) :) :)

14. selenayy

selenayy Daimi Üye

wwwww wwwww wwwww alllah korusun yaaa kabus gibiydi galiba kendimi tarif etmeyi beceremedim :) :) :) :)

emeğine sağlık can güzeldi

15. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

ayyy çok guldum yaaaa bostan korkuluğu gıbı çıktı karsıma :D galıba yanlıs yasdık olsun guseldı Emeğine sağlık can Teşekkürler...

16. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

ayy bu süperdi açıkcası ben kendimi beyenmedim ama yinede fena degilmişim dedim kendi kendime ellerinize yüregine saglık can süperdii :DD

17. devriim

devriim Daimi Üye

:DD :DD bıde yan profıl gorebılseydık onden bı halta benzemıorum :D :D emegıne saglık can mukemmeldı

18. ero

ero Daimi Üye

BU KADAR YAKIŞIKLI OLDUĞUMU İLK KEZ FARK ETTİM

Sayfayı Paylaş