> > Kendimden yoruldum > Sürekli maske takmaktan > İçim Kan ağlarken > İnsanlara gülmekten yoruldum > Çok sinirliyken bile > Sakin olma zorunluluğundan yoruldum > Hıçkırarak ağlamak isterken > Gözyaşlarımı içime akıtmaktan > Delice severken içimden dağlara denizlere > Hoyratça esen rüzgara toprağa kuşlara > Seviyorum diye haykırmak isterken > Susmaktan yoruldum > Mavinin her tonunda kaybolmak isterken > Siyaha esir olmaktan yoruldum > Kendimden yoruldum > Hep güçlü olmak ne zordur > Hep sorumluluk sahibi olmak > Her zaman haklı olmak > Herseyi bilmek zorunda olmak > Ruhum yoruldu > Çoçukken genç olmak > Gençken olgun olmak > Çok zor yoruldum > Çabuk tükettim ömrümü > Yarınlarımı..... > Umutlarımı..... > Duygularımı....... > Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim > Oyunun adı hayat > Başrolde ben > Yardımcı oyuncular sevgi, aşk, acı, geçmiş > Senaryo konusu > Herseye ragmen Mutlu Olma Sanatı > Ve oyun bitti..perdeler indi ışıklar söndü > Kendimden yoruldum. > Artık tutunduğum > Güvendiğim > Yanındayken kendm olduğum > Maske takma ihtiyacı hissetmediğim > Ağlamak istediğimde özgürce ağladığım > Haykırmak istediğimde sevgimi > Sınır tanımadan haykırdığım > Sen varsın > Artık Oyunun ikici perdesini açtım > Her yer ışıl ışıl > Başak saçların deniz gözlerin umudum > Senin sevgin yarınlarım > Kendimden yorulduğum yerde seni buldum....................
> Kendimden yoruldum > Sürekli maske takmaktan > İçim Kan ağlarken > İnsanlara gülmekten yoruldum > Çok sinirliyken bile > Sakin olma zorunluluğundan yoruldum > Hıçkırarak ağlamak isterken > Gözyaşlarımı içime akıtmaktan > Delice severken içimden dağlara denizlere > Hoyratça esen rüzgara toprağa kuşlara [FONT=Arial][COLOR=brown]> Seviyorum diye haykırmak isterken [FONT=Arial][COLOR=brown]> Susmaktan yoruldum [FONT=Arial][COLOR=brown]> Mavinin her tonunda kaybolmak isterken [FONT=Arial][COLOR=brown]> Siyaha esir olmaktan yoruldum [FONT=Arial][COLOR=brown]> Kendimden yoruldum [FONT=Arial][COLOR=brown]> Hep güçlü olmak ne zordur [FONT=Arial][COLOR=brown]> Hep sorumluluk sahibi olmak [FONT=Arial][COLOR=brown]> Her zaman haklı olmak [FONT=Arial][COLOR=brown]> Herseyi bilmek zorunda olmak [FONT=Arial][COLOR=brown]> Ruhum yoruldu [FONT=Arial][COLOR=brown]> Çoçukken genç olmak [FONT=Arial][COLOR=brown]> Gençken olgun olmak [FONT=Arial][COLOR=brown]> Çok zor yoruldum [FONT=Arial][COLOR=brown]> Çabuk tükettim ömrümü [FONT=Arial][COLOR=brown]> Yarınlarımı..... [FONT=Arial][COLOR=brown]> Umutlarımı..... [FONT=Arial][COLOR=brown]> Duygularımı....... [FONT=Arial][COLOR=brown]> Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim [FONT=Arial][COLOR=brown]> Oyunun adı hayat [FONT=Arial][COLOR=brown]> Başrolde ben [FONT=Arial][COLOR=brown]> Yardımcı oyuncular sevgi, aşk, acı, geçmiş [FONT=Arial][COLOR=brown]> Senaryo konusu [FONT=Arial][COLOR=brown]> Herseye ragmen Mutlu Olma Sanatı [FONT=Arial][COLOR=brown]> Ve oyun bitti..perdeler indi ışıklar söndü [FONT=Arial][COLOR=brown]> Kendimden yoruldum. [FONT=Arial][COLOR=brown] [COLOR=darkorchid]eline sağlık can şiir çok güzel kendimden çok şey buldum beni tarif eder gibi yazmışsın teşekkürler.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
Senin sevgin yarınlarım > Kendimden yorulduğum yerde seni buldum.... cok güzel sözler emegine saglik can...
Kimse pahalıdan satmasın kendini,biz biliriz herkesin İNDİRİMLİ günlerini,,,değilmi dostlar,arkadaşlar