paylasımın çin sağol 173 sana söz verdim ve sözmü tutyorum umarım beğenirsin ve bütün canlaraaa :-o :-o :-o KIYAMIYORUM Öfkemin dağlara çıktığı Eşkiya sabahlarda Şeytan diyorki bazen çek silahıı Daya kalbine namluyu Bas tetiğe vur yüreğine Vur ki film kopsun Sersefil hayatın son bulsun Ama yapamıyorum be canım Ölümden korktuğumdan değil İçimdeki sana kıyamıyorum (SILA) :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o
eline sağlık çok gzl olmuş buda benden Anlatamam ki... neden böyle uzaklara dalıyorsun ? diyorlar onlara ' seni düsündügümü ' anlatamam ki... Neden Sigarayı dost edindin diyorlar? ' her nefeste seni ictiğimi' anlatamam ki.... Cok üzgün olsamda ağlamıyorsun diyorlar ? göz yaslarımın Kalbime AKtığını Anlatamamki... Gönlünü Kimseye Vermezsin diyorlar ? Gönlümün Sende Olduğunu Anlatamam ki.... Neden gecelerii uyumuyorsun diyorlar ? Geceleri Seni Aradığımı Anlatamam ki.. Nasıl İnsansın Hayal İcindesin Diyorlar ? gerceklerle yıkıldığımı Hayallere sığındığımı anlatamam kİ.... '''MERT'E'''
herhalde bugün siteye konulan bütün şarkılar benim için çünkü şarkılar hep beni anlatıyor ve dinledikçe içim titredi emeğine sağlık can çok güzel şarkıydı