KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYELİM Kadınlar güldür, çiçektir bize Kadına şiddete hayır diyelim. Layık değil kadınlar şiddetimize Kadına şiddete hayır diyelim. Çocuklar doğurup annelik eden Evi için saçını süpürge eden Kadınlara şiddet acaba neden? Kadına şiddete hayır diyelim. Töre, namus deyip bıçaklamayın Evde yavruları yetim koymayın O bir anne ise, asla kıymayın Kadına şiddete hayır diyelim. Cennet annelerin ayaklarında deriz Muhabbetler eder candan severiz Bazen de sebepsiz yere döveriz Kadına şiddete hayır diyelim. Şiddete layık değil kadınlar Cennetin meleğidir bizim kadınlar Hayat yoldaşımız olan kadınlar Kadına şiddete hayır diyelim. Türlü çileleri acılar çeken Kah evinde, kah işine giden Eşine gönlünü kalbini veren Kadına şiddete hayır diyelim. BAKARİ der artık şiddet olmasın Kadınlar ağlayıp hiç üzülmesin Kimse kadınını asla dövmesin Kadına şiddete hayır diyelim. Yılmaz Bakar-03.05.2012-Almanya :tazmanya
kigi12, çok teşekkür ederim güzel yorum için. Hamdolsun çok iyiyim güzel bacım, Alah cümlemizin yardımcısı olsun diyorum.
KADINA SAYGI ANALIKLA SINIRLI OLMASIN Ben bir kadınım Bir mal gibi alınır satılırım Eğer erkeğime karşı çıkarsam Dövülür sokağa atılırım Ben birköylü kadınım Köy evinde geçer bütün hayatım Tarlada çalışır, inekleri sağarım Dünyadan habersiz yaşarım Ben bir ev kadınıyım kaynanamla birlikte yaşarım Evin hanımı mıyım Hizmetçisi miyim anlayamadım Ben kötü yola düşürülmüş bir kadınım Sayısını bilmediğim erkeklerle sabahlarım Arada insanlığımdan utanır ,ağlarım İçin için yanarım Ben çalışan bir kadınım Sokağa çıkar özgürce dolaşırım Hapsedemez beni hiçbir düşünce Zincirleri kırar atarım Ben bir kadınım Ne olur beni bana bırakın Kadınlığımı özgürce yaşayayım Bakın o zaman neler yaparım....11.10.2003 Cumartesi günü yazdığım bir şiiri sizlerle paylaşmak istedim..