Kadim Yola Yakismiyan (Alevi Olsun, Arkadaslik Sitesi)

Konu, 'Duyurular, Öneriler ve Şikayetler' kısmında Baskoylu tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Baskoylu

Baskoylu Daimi Üye

Saygideger Yonetici Canlar ve Uye canlar....

Alevi Yasam Felsefesinde, Eline, Beline ve Diline sahip olma olgusu vaz gecilmez onemli kurallaridir.

Sanal dunyasinda Bozuk Burcuva Kulturu olan, Arkadas Bulma, Sevgili Bulma, gibi sitelerin ve propagandalarin tehsir edilmesi yine, Kadim Yolun gorevlerinden biridir.

Dinimiz Sevgi Dini olduguna gore, boylesi burcuva batakligina yer vermek! firsat tanimak bize yakisan durus olmadigini bilmemiz gereken onemli konulardan biridir.

ALEVI OLSUN. gibi bir forumun, Alevi Canlar forumu ile ayni kulvarda hareket etmesini yadirgamanin yani sira hic tavsip etmedigim ve butun Alevilerin tavsip etmiyecegi bir olgu oldugunu unutmamak gerekir,
    Yok degilse BELIMIZE nasil sahip ciktigimizi idda edebiliriz?

Asilnda bu tur burcuva ozentilere ve burcuva bataklikliklarina yonlendirilme cabalarini bosa cikarmanin yolu... Burcuva batakligina karsi mucadele vermek gerektigine inaniyorum.

Bin yıldır yaşayan kültürümüzü
    Beş paraya sattı, bizim yezitler
    Sivas'ın ateşi yakarken bizi
    Seyreyleyip baktı, bizim yezitler

Devlet tarafından kollanmak için
    Toplumun başına çullanmak için
    Bazı ordan, burdan yallanmak için
    Çok çamura battı, bizim yezitler

İhaneti yanına mı kalacak
    Yaram çok derinde dert kucak kucak
    Dilerim ki çarpsın geldiği ocak
    Derdime dert kattı, bizim yezitler

Çağan Ali umudunu korurken
    Bu yanlış gidişten hesap sorarken
    Mervan dölü mervan, orda dururken
    Döndü bize çattı bizim yezitler

Gonul Kalsin, Yol Kalmasin.

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

DEMAN bunu beğendi.
  2. Pir-i Türkistan

Pir-i Türkistan Aktif Üye

Evet, şu reklam meselesinden ben de fazlasıyla rahatsızım. Yönetimin biran önce el atması dileğiyle...

Baskoylu bunu beğendi.
  3. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Dikkate alınmıştır canlar.
    aleviolsun.com reklamı artık popup şeklide değilde banner olarak yer alıcaktır ve üyelerimize üye girişi yaptıktan sonra reklam gözükmeyecektir.
    AleviOlsun.com sadece alevilere hitap eden bir sitedir!
    şuda bilinmelidirki facebook günümüzün en büyük arkadaşlık sitesidir! her ne kadar sosyal ağ densede. Orada yüzbinlerce alevicanlar var ve inanın bir çoğu o siteye kapılıp gitmiştir ve tek amaçları kendilerini karşı cinse beğendirmek olan yüzbinlerce gencimiz var. AleviOlsun.com facebook yanında inanın çok masum kalıyor.
    Bu konunun uzayıp gideceğini bildiğim için konuyu kilitliyorum saygılar.

Baskoylu ve devran bunu beğendi.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş