Günler sensiz geçmiyor mu işte beni çılıdırtan bu yüzün bensiz gülmüyormu işte beni ağlatan bu! dört bir yanım taş duvar ne merhamet ne vefa var üstelik sen yoksun yar işte beni delirten bu! vursalar da akmaz kanım hasret dolu her bir anım bu sensizlik yokmu canım işte beni öldüren bu! sensiz bomboş koca şehir günüm zindan gecem zehir kimi görsem akıl verir işte beni delirten bu! nazarında yokum gibi dağılmışım bir kum gibi günden güne bir mum gibi işte beni eriten bu! [COLOR=magenta]SEN BENİMDİN ÖYLE SANDIM [COLOR=magenta]NASIL SEVDİM NASIL YANDIM [COLOR=magenta]SANA HASRET ÇÖLDE KALDIM [COLOR=magenta]İŞTE BENİ ÇÜRÜTEN BU! [COLOR=magenta]İşTE BENİ ÖLDÜREN BU YAR BU! [COLOR=#ff00ff]ahmet selçuk ilkan[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
nazarında yokum gibi dağılmışım bir kum gibi günden güne bir mum gibi işte beni eriten bu! cok guzel canım emegıne saglık
Çıkamadığın zaman içinden Sana sunulanın everenin Kurtulamadığın zaman tabuların gölgesinden… Söyleyecek sözün, yazacak kelimelerin yoktur. Gidilecek yolun, solacak havan, koklayacak gülün Dokunamayacak tenin, bakamayacak güneşin yoktur. Ütopyaları ve hayalleri olamayan bir insansın sen artık, Öylesine yaşıyorsun, bir şeftalinin bile tadını almayacak kadar Zevklerin ve mutlulukların hülyasından yoksunsun. Giderek ruhunu hapsetmişsin duvarların gölgesine, Köle etmişsin sana sahip olan Senden olmayan düşlerine Bürünmüş ruhun teninin içindeki korkularına Saklamışsın rüzgârın esintilerini bile kendinden Issız çölde bir ağaç misali, kuru rüzgârın savurduğu Yapraksız bir kuruyan ağaca dönmüşsün