AKP 7 ilde daha adayını açıkladı. Alevi nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tunceli adayı da belli oldu. AK Parti?nin Afyonkarahisar, Ağrı, Manisa, Bayburt, Kütahya, Tunceli ve Uşak illeriyle İzmir?in ilçelerinde yerel seçim yarışındaki adayları belli oldu. AK Parti?nin Karşıyaka Spor Salonu?nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında Başbakan Tayyip Erdoğan adayları açıkladı. Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Taha Aksoy, Afyonkarahisar?da Burhanettin Çoban, Ağrı?da Hasan Aslan, Manisa?da Bülent Kar, Bayburt?da Hacı Ali Polat, Kütahya?da Mustafa İça, Tunceli?de Cihan Açıkgöz ve Uşak?da Mesut Apaydın?ı aday gösterdiklerini duyurdu. İZMİR?DE HİÇ KADIN ADAY YOK AK Parti, İzmir?deki 28 ilçede hiç kadın aday göstermedi. Aliağa, Gaziemir, Kemalpaşa belediye başkanlarında değişikliğe gidilmezken yeni isimler de listede yer aldı. Eski SHP?li Ahmet Sarışın AK Parti?nin Konak Belediye Başkanlığı için aday oldu. Selim Gökdemir Bayraklı?dan, Kamil Öztürk Balçova?dan, Cenk Karace de Karşıyaka?dan aday gösterildi. Alevi nüfusun yoğun olduğu Narlıdere?de Alevi aday İsmail Haydaroğlu ile yarışa giriliyor. Başbakan Erdoğan?ın ?devam et? demesine karşın aday olmayacağını açıklayan Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy?un yerine bir isim açıklanmadı. AK Parti?nin İzmir?in ilçelerinde gösterdiği adaylar şöyle: * Aliağa-Tansu Kaya * Balçova-Kamil Öztürk * Bayındır-Mehmet Kerpiş, * Bayraklı-Selim Gökdemir * Bergama-Raşit Ürper * Beydağ-Ahmet Eşsiz * Bornova-Mustafa Seyhan * Çeşme-Mustafa Cenger * Çiğli-Ömür Kabak * Dikili-Mehmet Önder Akşengül * Foça-Serdar Mersin * Gaziemir-Adnan Yüksel * Güzelbahçe-İrfan İçöz * Karabağlar-Sıddık Topaloğlu * Karaburun-Ahmet Değirmenci * Karşıyaka-Cenk Karace * Kemalpaşa-Yakup Karaca * Kınık-Sadık Doğruer * Kiraz-Durmuş Özçınar * Konak-Ahmet Sarışın * Menderes-Hüseyin Savaş Sarıca * Menemen-Feyzullah Ergin * Narlıdere-İsmail Haydaroğlu * Ödemiş-Mahmut Badem * Seferihisar-Özer Türer * Selçuk-Zeynel Bakıcı * Tire-Sıtkı İçelli * Torbalı-Atilla Kaya * Urla-Latif Özkan CİHAN AÇIKGÖZ KİMDİR? 02-03-1969 yılında Tunceli de doğdu.ilk öğrenimini Tunceli de liseyi Kayseri ve Malatya da tamamladı .1996 yılında İnönü Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Aynı üniversite de Eğitim Fakültesinden formasyon dersleri alarak diploma aldı. 1997 Tunceli de bir şirket kurarak ticari hayatına başladı.Un üretimi ve gıda dağıtım işiyle iştigal etmektedir..2005 yılında Tunceli Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi . 2005 yılında TOBB de Avrupa Birliği Uyum komisyonun seçildi. Tunceli'de Valilik İnsan hakları komisyonu, il istihdam kurulu komisyonu, Cumhuriyet savcılığı denetimli serbestlik komisyonu ve il Milli Eğitim komisyonların da görev yapmaktadır. Ayrıca Tunceli Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinde Ticaret ve Sanayi Odası başkanı olarak komisyon üyesidir. Evli ve iki çocuk babası Cihan Açıkgöz İngilizce bilmektedir. Haber: Ntvmsnbc
hAHAha Adayını sevsınler senın ! acaba 5 tane oy alabılırmı bu memleketımde bılemem ! Gercı sımdıkı Dtplı songul hanımdansa akplı adayı ısterdım yaa neyse oda ayrı bır muamma !!!
dtp adayı olacağına başka aday olsun cümlesini kuran üyeyi şiddetle kınıyorum gülüşünde dediği gibi Tuncelililer ne yapacağını bilir kelimesine katılıyorum...düşüncesine katılışım asla o topraktan oluşumdan değil; yüzyılların Dersiminden bilirim elindeki orağı buğday tarlasında kullanışından esen fırtınaya sırtını değil göğsünü dönüşünden güneşin doğuşunu kucağına aldığı oğlakla karşılamasından zülüme gözlerindeki çelik duruşu ile karşı çıkışından dostuna bir parça ekmeği en değerli şeyi gibi sunuşundan düşmanına en masum kavgasında amansız bir savaşçıya dönüşmesinden kangren olan elini diğer sağlam eli ile kesişinden de ihaneti onurlu bedenine yakıştıramayışından da... dersimli olupta: dersimin 200 yıl boyunca varlığını ve bütünlüğünü korumak için içine girmesine izin vermediği fikir akımlarını, pragmatikleştirerek(üç boyutlu gösterim) halk tabanına yaymaya cüret edenler, bilmeliler ki; kendi çürüklükleri dersimi ne dün nede bugünden sonra yarın pasifize edecektir.. içten elbette çatlak sesler olacakki müzisyen akort ayarı yapabilsin..
Benı bu yuzdenmı kınıyosun erhan ? ınanamıyorum sana ! Tabı sen ıstanbuldasın suan Dersım ne haldedır sen nerden bılıyosunkı ! Burada bu resıllıgı ceken bızız sen degılsın ! Oyle batıdan dersım ıcın atıp tutmak kolaydır ! o kadar sevıyodunusya nıye cıkıpta gıttınıs ! hade gıttınıs nıye buralara bakmıyosunus burda nelerın oldugunu nıye bılmıyosunus ! BEN DERSIMIMDE DTPLI ADAY ISTEMIYORUM !!! ISTANBULDAKI KOLTUGUNDAN KALKIPTA BIRBAK DTPLI SONGUL HANIM NE YAPTI DERSIME NE KATTI 4 YIL ICINDE !!! BELEDIYENIN BUTUN BUTCESINI DAGDAKILERE YATIRIM YAPTI O YUZDEN BIZ SIMDI EZIKLIK YASIYORUZ ! SONGUL HANIMIN VADDETTIĞI HERSEYDE FOS CIKTI HEP YALANDAN IBARET OLDU ! VE DERSIMI PKK SEMPATIZANI BIR HALK ILAN ETTI !!! ASIL BEN KINIYORUM !!! PKK' YI VE SEMPATIZANLARINI !!!
sayın üye zilan, sanırım eleştiriye olan tahammülsüzlüğünüzden dolayı size hitaben yazılmış kınama yazımı buradan TEKRARLIYORUM.. ben songül erol abdilin, Dersime vediği hizmetlerden sizinde dediğiniz gibi bihaber olmakla beraber, o şahsı müdafaa eder bir yazı yazmadım.. ayrıca yazılarınızda, ağır suçlamalarda bulunmuş olmanız, batıdakilerin memleketlerinden uzakta neler yaşadığını ve memleketlerine olan sevgilerini ne denli diri tuttuklarını bilemeyecek kadarda sığ görüşlü olduğunuzu gösteriyor.. feodal,antidemokratik,tiran,oligarşik,teokratik,monarşik,sömürücü, kapitalist,komprador,oportunist ve siyasa popülizmi yaparak bu memleketin biçare bırakılmış halkını kendine hayran bırakmış bir zümreyi savunan, HEMŞERİMDE OLSA, YAZIKLAR OLSUN DERİM...
Sayın Erhan bey : Ben sizinle bu konuları ve bu konulardan cıkan rahatsızlığımı daha oncedende sızınle paylasmıstım .Ne demek ıstedıgımı ve feryadımı bıldıgınızı en azından haykırıslarıma kulak verdıgınızı sanıyordum. DEMOKRATIK BIR SEHIRDE YASIYORUZ AMA DEMOKRASI GOREMİYORUZ ..!!! Bunun sebebının kım veya kımler oldugunuda sızınle paylasmıstım. Songul hanıma destek vermedıgınızı zaten bılıyorum. Sızı oyle bır sınıfada ( ? ) koymadım ! Eleştırılere tahammulumun olmaması Gerceklerı gordugumuzdendır ! ! ! Nelerın hangı entrıkaların dondugunude yıne sızınle paylasmıstım .! Bu kadar karamsarlıga benı ıten ne sızın dusuncelerınız , Nede songul hanımın ızledıgı polıtıkalardır . Benım feryadım ,Sıyası egosunu tatmın eden bazı kurum ve kuruluslara ( ! ) Aynı zamanda dersımlı kardeslerınden ırak yasayıp ve memlektetıne hıcbır katkı saglamayıp ustune dahada yanlıs ımaj verenleredır sozum !!! Bu konuda SURCI LISAN ETTIYSEK AFFOLA ...