------Sizøfrenik Ruhum intihara meyiLLi....õLmek iStiyør øLemiyøRum..--- öLé§îm wâR õ qé¢é . . tQpRâk âLtıÃâ qiRé§îm . . . ! Gece gündüz tek düşüncem iliklerimdeki ince sızı Ben aşkı unuttum aylar önce Kirlenen kalbimi yıkadım az önce Yalnızlık acı vermez oldu Gelecek benim için seferber oldu... BEN AĞLAMAZDIM SENDEN ÖNCE... ~~~~~~~~~~~$$$$ ~~~~~~~~~~$$$$$$ ~~~~~~~~~.$$$**$$ ~~~~~~~~~$$$"~~'$$ ~~~~~~~~$$$"~~~~$$ ~~~~~~~~$$$~~~~.$$ ~~~~~~~~$$~~~~..$$ ~~~~~~~~$$~~~~.$$$ ~~~~~~~~$$~~~$$$$ ~~~~~~~~~$$$$$$$$ ~~~~~~~~~$$$$$$$ ~~~~~~~.$$$$$$* ~~~~~~$$$$$$$" ~~~~.$$$$$$$ ~~~$$$$$$"..$ ~~$$$$$*~~~$$ ~$$$$$~~~~~$$.$.. $$$$$~~~~$$$$$$$$$$. $$$$~~~.$$$$$$$$$$$$$ $$$~~~~$$$*~'$~~$*$$$$ ~$$$~~~$$$~~~'$~~~~$$$ ~'*$$~~~~$$$~~$$~~ $ ~~~$$$$~~~~~~~$$~$$" ~~~~~$$*$$$$$$$$$" ~~~~~~~~~~ .~$$ ~~~~~~~~~~~~~~~'$ ~~~~~~~~..~~~~~~$$ ~~~~~~$$$$$$~~~~$$ ~~~~~$$$$$$$$~~~$$ ~~~~~$$$$$$$$~~~$$ ~~~~~~$$$$$"~~.$$ ~~~~~~~"*$$$$$*" sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...: foLup qi Ãil3c3qim bi y3r varmi Ãildiqn ? вüтüи αyиαʟαя sєиi gösтєяiyoяâ¦yα dα sєиsizʟiк göяdüğüмâ¦. Sen Sevdiğini Seversin,,,Sevdiğin Bir Başkasını... ∂üηуα∂α ιкι яєηк güℓ σℓѕυη вιяι кıямızı ∂ιğєяι вєуαz. ѕєη вєηι ηυтυяѕαη кıямızıℓαя ѕσℓѕυη вєη ѕєηι υηυтυяѕαм вєуαzℓαя кєÆєηιм σℓѕυη...
paylasım ıcın saol ercan ama bu kadar karamsar olmamak lazım hayat her seye ragmen yasamaya deger elındekılerın kıymetını bıl senden dahakotulerını dusun herzaman sevgıyle kal can.....