arkadaşlar buğün internette gezinirken bir konuya dikkat ettim.. malum ülkemizde ciddi bir işsizlik sorunu var.. ve her geçen günde artıyor.. ben bu konuyu açtım çünki, bu başlığa "bildiğimiz iş ilanları" var ise lütfen paylaşalım ki iş sorunu olan, olabilecek üyelerimiz ile ziyaretçi gezinenlerden ihtiyacı olanlara bir nebze olsun yardımcı olmuş olalım.. her ne kadar şu sıra bildiğim bir iş yoksada olur olmaz ekleyeceğim.. işin boyuna çapına yapısına bakmadan ekleyelim,, her işe uygun biri her zaman vardır... ama kendimce bir öneride bulunabilirim.. Nakiti olanlar 310 / 320 aralığında cumhuriyet altınına ; 1,4800 / 1,500 aralığında dolara ; 2,000 / 2,050 aralığında euro ya yatırım yapabilirler..
Nakiti olanlar 310 / 320 aralığında cumhuriyet altınına ; 1,4800 / 1,500 aralığında dolara ; 2,000 / 2,050 aralığında euro ya yatırım yapabilirler.. NOT: %2 ve üzeri çıkışlarında ise nakite çevrilebilir..
güzel bir düşünce aslında foruma görünen bir yerine iş ilanları veya ilan ver gibi bir menü koyabiliriz.