Öncelikle lazım olacak gerekçelir toplayalım ; 1. Windows XP için en az 1 Gb. Flash bellek 2. Windows Vista veya Vindows 7 için ise en az 4 Gb. Flash Bellek 3. Novicorp WinToFlash Programı. Bu prograı ise Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Novicorp WinToFlash.rar İndirmek için TIKLAYIN 4. İşletim Sisteminizin Bulunduğu CD veya DVD (Flash Belleğe Atacağınız İşletim Sistemi) Kuruluma Geçmek İçin Novicorp WinToFlash Programını WinRAR ile masaüstüne çıkarın. Çıkardığınız dosyada WinToFlash İkonuna tıklayın ve prograın açılmasını bekleyin. ve Program açıldı. Burada Kabul deyip geçiyoruz. Gelişmiş Modu Seçiyoruz. Burada Flash Belleğe kuracağımız işletim sistemini seçiyoruz ve Çalıştırmak İkonuna tıklıyoruz. Burada Window kaynak yolu olarak CD veya DVD nizi simgeleyen harfi yazıyoruz.Resimde D:\ olarak belirtilmiş.USB Flash bellek ise bilgisayarınıza taktığınızda hangi harf Flaş Belleğinizi simgeliyorsa onu yazın.Resimde E:\ olarak belirtilmiş Başka hiç bir ayara ihtiyacınız yok.Hepsi bu kadar ve Çalıştırmak ikonuna tıklayın bitene kadar bekleyin.Bu süre 15 ile 30 dakika arasında değişir.Bitti ibaresini gördüğünüzde çıkın veprogramı kapatın. Şimdi en son Bilgisayarınızı biostan açılışa USB HDD yi seçin ayarları kaydedip çıkın.Bu kadar. Güle güle Kullanın