HOŞLANDIĞINIZ BİRİSİNE İLK SÖYLEYECEĞİNİZ KELİME YADA CÜMLE NE OLURDU

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında sevgi_seli tarafından paylaşıldı.

1. sevgi_seli

sevgi_seli Daimi Üye

cevaplarınızı bekliyorum

2. gizem

gizem Daimi Üye

bn sölemedim ama bana söleyen oldu !! !! !! !! !!

ama o bana beni sevdiğini çok belli etti...ama ben sölemek isteseydim hareket ve tavırlarımla anlatmaya çalışırdım...

3. B_1_A_C_K

B_1_A_C_K Daimi Üye

beraber yürüyelimi derim kabull etmezsee koşalım derimm :D :D :D

4. penyez

penyez Daimi Üye

vallahi ben çokta sevsem ilk bn sölemem karşımdakinin sölemesini beklerim ..:)

5. kigi12

kigi12 Daimi Üye

ne o akin, tüyo mu lazim :) bunu farkli sekilde halledebilirsin bence :D
    burdan bi sonuc cikmaz yani bence, tatmin olamazsin :grin:

6. serapdemir

serapdemir Daimi Üye

hiç bişey söylememe gerek yok zaten bi kere bakmam yeterlidir !!! akın nerden aklına geldi bu soru hayırdır ?:D :) :) :D

7. SÜLEYMAN

SÜLEYMAN Daimi Üye

o anda bakışlarım herşeyi anlatır ona bişe sölemem gerek yok

8. yasemin

yasemin Daimi Üye

Akın kopyamı istiyorsun sen bakalım :) :) :)

9. yorum62

yorum62 Daimi Üye

valla bişe demem gerekirse ben sevdigim herkese canım benim derim heralde bu bende birazda alışkanlık olmuş bir kelime...

10. seraphalis

seraphalis Daimi Üye

ben hoşlanıyosam adam gibi gider derim ben senden hoşlanıyorum eger romantik kelimeler arıyosan onuda kendin üret kardeşim :)

11. kartal

kartal Daimi Üye

ben iyice tanımaya çalışırım ve davranışını bakarım iyise arkadaşlık teklif ederim ama kabul etmese yaylan derim üstüne düşmem sen bana göre degilsin derim :-o :-o

12. sakine zeynep

sakine zeynep Daimi Üye

ben eğer birinden hoşlanıyorsam ona söyleyemem sadece sürekli bakarım zaten o da bakışımdan anlar ilgi duyduğumu(istisnalar hariç) başka bir şey yapamam herhalde:) :) :)

13. sevgi_seli

sevgi_seli Daimi Üye

yok ben kopya falan için değil o kişiye ben bişey demem ama bnm bi araştırmam var bu konu üzerinde bi kaç sitede daha var bu sorum o yüzden sordum kadınlar hiçbir zaman kendisi ilk adımı atmıyo şu andaki sonuçlara göre ben kopyaya gerek yok okumadığım şiir kitasbı yok desem yeri şiiri çok severim

14. teknisyen

teknisyen Aktif Üye

hoşlanmak değil deli gibi sevdiğim halde hiç birşey söyleyemedim o cesareti kendimde bulamadım aslında cesaret değil bir kız söyleyemiyor çünkü erkeğin ne düşüneceğini tam kestiremiyorsun ondan söyleyemedim sonunda da gitti zaten iyi de oldu yani yoksa iyice kahrolcaktım :-o :-o :-o

15. YILMAZ-58

YILMAZ-58 Daimi Üye

ne haber nasılsın önce inceden gitçeksin

16. YILMAZ-58

YILMAZ-58 Daimi Üye

valalhi mesaj çekerdim ne hissediyosam sölerdim

17. düşünce ressamı

düşünce ressamı Daimi Üye

o anki ruh halime baglı.genelde boyle durumlarda ne soyleyecegimi pek bilemem,sıkılır utanırım. :twisted:

18. alevi46

alevi46 Daimi Üye

ben ho$lansam bile yada deli gibi sevsem gene soylemem onun soylemesini beklerim ben soylersem olmaz ters dusuyo bana :) :) onun icin onun soylemesini beklerdim :) :)

19. hasan huseyin

hasan huseyin Daimi Üye

ben hiç bişey sö ylemem o bende hoşlanıyorsa o söylesin

20. dertli

dertli Daimi Üye

İçimden ne geliyosa söylardim valla

Sayfayı Paylaş