Bu kadar yaklaşmışken uzanıp tutamamak sana uzanan eli kurduğun bütün hayelleri son dakikaya kadar yaşatmak belkide büyüsü burada,uzanıp tutamamakta.. koşup yetişememek..her geç kalmışlık yaşatır belki de insanı dokunamamak,hisedememek ..belkide bir kandırmaca hepsi yarın sabah olunca herşey bitmiş olacak, ne kadar istemesende bitnmesini ya da çoktan gimişl olacak ya da istemesende sabah olmasını ya güneş doğacak ya da giden çoktan gitmiş olacak yok oluversede hayeller,tortusu kalacak yürekte ne acın dinecek,ne keşkelerin bitecek dayanmaz kalp bunların hiçbirine tek istediği son dakikada sorulan hasta misali son istek olarak,bile bile acısının devam edeceğini "SEVMEK İSTİYORUM DER. KIRILSADA ,ERİYİP GİTSEDE KALP,SEVMENİN ANLAMI DEĞİŞMEZ BELKİ DOZU KAÇAR,TUTKU OLUR, BELKİDE SADECE"ÇAĞIRMA AŞKK OLUR SON ÇIĞLIĞI" Sevmekten suçlu kılar kendini ya da hayel kurmaktan GELMEYECEĞİNİ BİLE BİLE BEKLER İÇİNDEKİNİ geçip gideceğini bilir yanından,belki hiç bakmadan gözlerine.... sadece o görsün ister,gidip konuşmasada "BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM,ŞİMDİ SIRA ONDA"deyip sıyrrılamaz ya kıyametler kopacaktır yüreğinde, ya da gurur kırıntıları mani olacaktır koşmasına sevginin peşi sıra....... YAŞAMAK SADECE NEFES ALMAK DEĞİL; İHTİYACI OLAN KANA ULAŞMAK YA DA BİRİNİN ÖLMESİNİ BELEMEK YENİLENMEK İİÇİN, HİÇBİRİ DEĞİL İSTEDİĞİ!TEKJ BİR SÖZ ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR YETECEK ONA BELKİ DE AZ GELECEK BİLEMEZ YÜREĞİNİN DOZUNU AMA BİLİRKİ ÖZLEM NASIL DOYURURSA YÜREĞİNİ, SEVMEKTE BBİR OKADAR ÖZLEMEYİ NE KADAR SEVERSE, SEVDİĞİNİDE OKADAR SEVER YÜREĞİ! söz verir yürek sahibine "söz" der,"kırmayacağım hiç seni" taki o gidene kadar o da hep gider.... bazen hiç gelmeden,bazen çok yaklaşmışken kayboluverir, GELSEDE GELMESEDE İZ BIRAKMIŞTIR YÜREKTE.... SEN YA DA HAYEL...... BEN YİNEDE YAŞIYORUM AMA BÜTÜN YAŞADIKLARIMLA KOCA BİR EKSİKLİKLE NE YANIMDAKİ İSTEDİĞİM NE DE YANINA GİTTİĞİM YA KENDİM KAÇIYORUM YA DA ZORLA KOVALIYORUM YANIMDAKİLERİ BELKİ HİÇ GELMEYECEKSİN;AMA DİYORUM,HAYEL EDİYORUM... YÜREĞİMİN SESİNİ İLK DEFA DİNLİYORUM!!!!!!!!
SEN YA DA HAYEL...... BEN YİNEDE YAŞIYORUM AMA BÜTÜN YAŞADIKLARIMLA KOCA BİR EKSİKLİKLE NE YANIMDAKİ İSTEDİĞİM NE DE YANINA GİTTİĞİM YA KENDİM KAÇIYORUM YA DA ZORLA KOVALIYORUM YANIMDAKİLERİ BELKİ HİÇ GELMEYECEKSİN;AMA DİYORUM,HAYEL EDİYORUM... YÜREĞİMİN SESİNİ İLK DEFA DİNLİYORUM!!!!!!!! Emegine saglik