Hayat bir tiyatro sahnesidir.. Herkesin bir rolü vardir ve üstelendigi bir misyonu sizin rolünüz nedir? Dünyaya ne icin geldiginizi düsünüyorsunuz? Ya SIZ? -Imkansiz asklar icin -insanlari güldürmek icin -bilmislik taslayip artislik yapmak icin mi? -yoksa hep fügaran mi oldunuz? -------------- aslında rolümüzü sürekli etkileşim içerisinde olduğumuz toplum belirliyor , ama, toplumsal alandaki statümüzü kabullendikten sonra rolümüzü daha bi profesyonelce yapmaya başlıyoruz.. hayatı bir kitap düşünürsek, benim rolüm, rol yapan herkesin doğru rollerini toplayıp onların doğru rollerini kendi doğru rollerimle birleştirecek ansiklopedi yazmak...
Evet Değerli Can bu yanıtlanması çok zor bir soru gerçekten. Ama bizler ne yazıkki plansız ve programsız tesadüfi yaşıyoruz. Hayatın önümüz koydukları ile mücadele etmekle geçiyor ömrümüz diye düşünüyorum.
ben biraz zor aşk için desem hem sevdiğim için hemde yolum için yaşıyorum sanki bi sebebi vardır elbet yaşamamın ancak ben o zamanı geçtim mi daha gelmedim mi bilmiyorum pek. farkında olupta haa şunun için gelmişim diyeceğim zaman çok geç kalınmış bi zaman mı olacak bilemedim hiç. boş değilim ama bildiklerimi toparlayıpta anlatmada zorluk çektim hep herşe kafam bastı yaptım anladım ama hiç anlatamadım. demekki o dekor sahnesinde yönetmen kadar bilgili ama sadece dekorda eksik olmasın diye koydukları başkalarına yardım eden bi araç sesli kitap gibi sanki yada perdenin arkasından dekoru tutan bi destek gibi asıl olan oyuncular ve rolleri tabi ama dekor olmassa bi düşünsene çölde tiyatro olmazdı sanki bence hayat bi oyun bizimde ordaki rolumüz belli ama asıl olan dekor; dünyamız yokettiğimiz mahvetiğimiz insanları ayırıp haklıyı susturduğumuz ve aç gözlü yöneticilerin elinde kalmış basit kapıcılarız.
aslında benim rolüm bazen amele bazen sinirli bazen töleranslı bazende ağır bazen soğuk.. her rol yerine göre yakışır
aslında zor değil... insanın rolünün ne olduğunu bilmemesi veya ne olması gerektiğini bilmemesi kadar kötü şey olmasa gerek.