Hayatımızdaki Üç Kural

Discussion in 'Hayat Bilgisi & Kıssadan Hisse' started by BRUCE LEE, Oct 27, 2010.

1. BRUCE LEE

BRUCE LEE Daimi Üye

Hayatımızdaki Üç Kural...

İdare edilecek 3 şey : Dilimiz, huyumuz, haraketlerimiz.

Sevilecek 3 şey : Cesaret, nezaket, yardım.

Nefret edilecek 3 şey : Kin, kibir, nankörlük.

İstenen 3 şey : Sağlık, dostluk, huzur.

Uğrunda savaşılacak 3 şey : Şerefimiz, evimiz, memleketimiz.

Düşünülecek 3 şey : Hayat, ölüm, sonsuzluk

İnsanı mahveden 3 şey : Cesaretsizlik, gurur ve öfkedir.

Hayatta bir kez gittiğinde asla geri dönmeyen 3 şey : Zaman,Sözcükler ve fırsattır.

Hayatta hiç bir zaman kaybedilmemesi gereken 3 şey : Barış, umut ve dürüstlüktür.

Hayatta en değerli 3 şey : Sevgi, kendine güven ve arkadaşlardır.

[FONT=Georgia]Hayatta hiç emin olunamayacak 3 şey : Düşler, başarı ve zenginliktir.

[FONT=Georgia]Hayatta insanı geliştiren 3 şey : Çok çalışma, samimiyet ve başarıdır.
    [/FONT][/FONT]
    [FONT=Georgia]__________________[/font]

2. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

En Gerekli olan kurallar ve yaşam tarzımızı anlatıyor emeğine sağlık ....

3. BRUCE LEE

BRUCE LEE Daimi Üye

Sevgili Sanem çok teşekkürler siz aslen Tuncelinin neresindensiniz ? Munzur Çayı ile ilgili bilgin varmı Allah nasip ederse yazın oraya pikniğe gideceğiz hiç görmedim ilk kez göreceğiz kısmet olursa.Oraya yapılacak baraj durdurulmuş buna çok sevindik...sağlıcakla kal

4. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Ben ilçeden hozatlıyım ve munzurla ılgılı bılgılerım var ve gururla soylemek lazımgelırse bence Turkıyenın en guzel yeri huzurun ve mutluluğun ayrıca ozgurce yasamın tek adresı ..)))))) buyrun gelın emınım memnun kalacaksın ...

5. BRUCE LEE

BRUCE LEE Daimi Üye

Sevgili Sanem İstanbul Bakırköyde benim çayevimin yanında komşumuz var çorap dükkanları var Zeynel Abi ve eşi Saadet abla onlarda Hozatlılar özellikle Saadet abla dünyalar tatlısı benim manevi ablamdır...inşallah bir gün o munzur suyunun çıktığı yeri görürüz.sağlıcakla kal istanbuldan selamlar

NOT...İnşallah bu suyun kenarında Alabalık yemek nasip olur

6. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Cok heveslısın ve bu cok hosuma gıttı bu kadar ılgınden dolayı tesekkurler ... Eger gelırsen Duzgun babayada ugra oranın manevı feyzınden ıstıfade edecegını hıssedıyorum ...selamlar bısden efendım ...

Share This Page