ilk resimde gercektende baba evladını ve kendi canını nasıl kurtacacagını ve nasıl bir cıkmazda oldugunu çok iyi biliyor ama işte filistin gercegi ikinci resimde baba ve ogul ölüyorlar bu yazıyı yazarken cok kötü oldum ve gözyaslarım durmuyor
eklediğim resmin üzerinde bir yazı işte o yazı "Ne kadar küçük şeyler için ağlardık⦠Bir tutam saç, bir oyuncak araba, bir bebek⦠Şimdi büyüdük⦠Çok büyük olaylar bile ağlatamıyor bizleri⦠Ölümler, iflaslar, savaşlar⦠Şimdi daha mı güçlüyüz⦠Yoksa daha mı alışkn? Hayatı öğrenmek Alışmak mı acaba?" emeğinize sağlık can hayatı o şekilde öğrenmemek ve çocuklarımızın savaşa alışmaması dileğiyle
keşke her ağlayış saçı kesilen kızınki kadar güzel olsa. devrimchem eklediğin resmi her gördüğümde onlara kuşun sıkanlara ettiğim küfürlerin haddi hesabı yoktur. yürek parçalayan bibr tablo. eee ülkemizde devrimciyim diyenler boşuna Filistine gidip sokak çatışmalarına girmemiş...YÜREK DAYANMIYOR,YÜREK
ben hep isyandayım bu tür resimlere baktıgım zaman sadece neden üc kurusluk toprak parcası için insanları katlediyorlar ve HİÇ KİMSE UNUTMASINKİ SESSİZ KALMAYACAGIZ bu gün burda devrimcilerimi rahmetle anıyorum ama bizler onların cocuklarıyız ve onların izinden dahada büyüyerek güclenerek ilerleyecegiz bu ülke faşistlere yar olmayacak
DUA 1= TANRI, HAKLARI ÖZGÜRLÜKLERİ YAŞAMLARI GELECEKLERİ GASPEDİLMİŞ FİLİSTİN HALKLARINI KORUSUN.... (AMA BUGÜNE KADAR KORUDUĞU GİBİ DEĞİL...) DUA 2= TANRI, KENDİLERİNİ HALKLARI İÇİN SAVAŞIRKEN BİR ANDA İKTİDAR KAVGASI İÇİNDE BULMUŞ HAMAS VE EL-FETİH ÖRGÜTLERİNE, KENDİ DIŞINDAKİ YAŞANAN ÖRNEKLERİ TAHLİL EDEBİLME AKLI VERSİN .................AMİN............