HATALARLA DOLU BİR HAYAT

Konu, 'Hikayeler, Olaylar ve Yazılar' kısmında sanem_62 tarafından paylaşıldı.

1. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

HATALARLA DOLU BiR HAYAT
    Hatalarla dolu bir hayattı yaşadığım yanlış zamanlar seçtim hep, acele kararlar aldım.çok büyük şeyler kaybettim hayatta kazanmak için ama; kazandıklarım kaybettiklerimin yanında bir hiçti.

Koca bir gençligi yitirdim egomu tatmin etmek için.

Aşklardan oldum,yürekten sevdiğim kızı kariyerimin zirvesine ulaşmada engel gördüm bu engeli aştım.Daha doğrusu aştığımı zannettim mantık evliliğimin son noktasını koyduğum gün bu engele takıldığımı anladım.

şimdi kariyer sahibiyim ama yalnızım.Ne konserler geçiştirdim bir dahaki sefere diye fakat hiçbirine yetişemedim.Bunu fark ettiğimdeyse çoktan gençlerin arasına katılamayacak kadar yaşlı olduğumu anladım.Ama hatırı sayılır bir ünvan kazandım.Her şeyden kendimi soyutladım,yine soyut bir ünvana sahip olabilmek için. Başarılarım dilden dile yayıldıkça daha bir hırslandım,ailemin yanından ayrılıp tek kişilik bir eve taşınndım.

insanlardan uzaklaşarak onlara yarar sağlamaya çalıştım.Telesekreterlere,emaillere yaş günü kartlarıma cevap vermedim konferanslarda ise hiç tanımadığım onlarca insana yanıt buldum,onların peşinden koştum.Tebrik edildim ama yaş günlerimi yalnız ve mutsuz geçirdim.Koştum hiç durmadan koştum fakat koştuğum,bana her fırsatta ilgisini ve sevgisini göstermeye kalkışan mavi gözlü kızın ardı değildi.Masmaviydi gözleri.Ona bakarken bile bütün ruhum titrerdi ama süratle geçtim yanından kariyer basamakları bana daha yakındı.

şimdi en yüksek basamaktayım inişi bulamıyorum.En güzel sinema filmlerini sinevizyon gösterilerini,aile sohbetlerini kitaplarımı,arkadaşlarımı bir bardak şaraba tercih ettim.

şimdi yalnızlıktan başka tercihim yok.Her gün toplantı için baktığım ajandam bugün bomboş.Ne iş yemekleri ne de konferanslar var.

Bugün yaş günüm ama telefon edecek bir tek dostum yok.Sürpriz bir kutlama yapacak evim ve çocuklarım da yok.Kariyerim vardı onuda dün otuzluk bir delikanlıya devrettim.

Bugün ajandama baktım ne büyük bir hata yaptığımı.

Yine geç fark ettim kazanırken aslında kaybettiğimi...

KYN: ERSL-DRG

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

emegıne saglık gulum bu kosusturmalara kapılıp yasamayı sevmeyı sevılmeyı unutmamak lazım ...

3. gülüş

gülüş Daimi Üye

İnsanlarla iletişimi kesip Sadece kariyerim olsun deypte belli bir noktaya yönelirse insan böyle bir sonuç kaçınılmazdır Dileğin dediği gibi

Sayfayı Paylaş