güzel bir hikaye- cevap

Discussion in 'Hikayeler, Olaylar ve Yazılar' started by ero, May 20, 2010.

1. ero

ero Daimi Üye

Dünyanın en ünlü kalp doktoru ; Michael De Bakey' ın arabası bozulmuş, arabasını tamire götürmüş ...?.....Tamirci arabasının kaputunu açmış ve dr.Michael De Bakey' e dönerek ; Size birşey soracağım neredeyse ben ve siz aynı işleri yapıyoruz..Mesela ben şim...di itina ile kaputu açacağım bir bakışta problemin nerede olduğunu anlayacağım,kapakçıkları temizleyeceğim, gerekirse kabloları, motor yağını değiştireceğim, hatta çok gerekli ise motoru çıkarıp yerine yenisini takacağım !..Söylesenize nasıl oluyorda siz milyon dolarlar kazanıyorsunuz ama ben meteliğe kurşun atıyorum..? Bunun üzerine dr. De Bakey tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle demiş ; Bunların hepsini motor çalışıyorken yapmayı denesene...

2. JanaDiLem

JanaDiLem Daimi Üye

Merhaba..Paylaşımınız Çok Güzeldi Gerçekten..Emeğinize Sağlık..

3. ero

ero Daimi Üye

teşekkürler janadilem.

asıl soru: neye baktığımız değil, baktığımızda neler gördüğümüzdür. yada bakar kör olmamak.

4. YagmurYürekli

YagmurYürekli Daimi Üye

güzel bir hikaye
    emegine saglik ........

5. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Staff Member

Cevap süperdi :)
    Teşekkürler ero.

6. ero

ero Daimi Üye

rica ederim kaptan.

İdam mahkumu olan bir adam üzerinde bilimadamları bir deney yapmaya karar verirler. Mahkuma onu neşter ile bileklerini keserek öldüreceklerini söylerler. Adama bir kaç gün süre verip ölüm şeklini benimsemesini sağlarlar. idam anı gelip çatınca adamı bir sedyeye yatırıp gözlerini ve kollarını bağlarlar. Adama son duasını yapması için biraz süre verirler. Mahkum hazır olduğunu söyleyince bileklerini plastik neşterlerle kesermiş gibi yaparlar. Bu esnada da bir yeni kesilmiş bir koyundan alınmış sıcak kanı mahkumun bileklerine akıtmaya başlarlar. Bu olaylar sonucunda mahkum bir süre titreyerek ve bağırarak can verir.

tamamen psikolojik.

7. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Staff Member

İnsan kendini ölüme alıştırdımı olabilir bence.
    Yaşamak lazım :confused:

8. ero

ero Daimi Üye

kesinlikle

Share This Page