gecenin ortasındayım gülüm ayrılık limanından demir alıyor umutlarım hasretin bir mazver gibi saplanıyor yüreğime yokumluğuna dayanamam bu ıssız gecelerde ne olur ellerinle salma beni ölüme unutulur demiştin geçer herşey zamanla avutur yüreğini ayrılık aşkta biter biranda kalemi kağıdı her elime alışımda kalemimin dokunduğu hersatırda yine sen varsın gulum hasretine sarılmadan geçmiyor ıssız geceler gozyaşımla bogazıma düğümleniyor sahipdiz kalmış kelimeler gitme diyemedim ya sana bu acı bana ölümden de beter hani derdinya herşey gunolur geçer aşklarda biter bitmiyor be gulun bu aşk bu umut sensiz benle mezara gider
[align=left] Cihan kardeşim yüreğine sağlık denizler konuşabilseydi anlatırdı o sensiz gecelerimi o sensiz gecelerde ne kadar ağladığımı ay ışıtsaydı dünyayı güneş parlamazdı su soğutsa yüreğim yanmazdı ama ne ne güneş parlamıyor nede deniz konuşabiliyor sadece seni sensiz yaşamayı şu şarkılar anlatıyor
emeğine yüreğine sağlık cihan çok güzel bir şiirdi umut bir kar tanesi o varsa sen üşürsün o yoksa sen yanarsın üşüsende sen sıkı sarıl umutlar kaybolmasın... buda benden olsun benim şiirlerimden bir parçacık
sizlerin şiirlerinizi okumak ayrı bir zevk veriyor insana o kadar güsel ve anlamlı yazmışsın yüregine saglık can
bu güzel yorumun için ben teşekkür ederim roj şiir yazmayı bırakalı belki yıl olacak ama sayenizdede eski şiirlerimi hatırlamış oluyorum tekrarda teşekkür ederim