emegıne yuregıne saglık sevgı can cok degerlı bır paylasım olmus soyleyecek soz bulamıyorum :-o :-o :-o
Bu olayı bilmeyen bir Türk evladı yoktur diye düşünüyorum. ama her okuduğumda ve belgeselini izlediğimde ağlamaklı oluyor gözlerim. ne günler geçirmiş bu vatan toprakları. dini meshebi ne olursa olsun tek yürek tek bilek olmuşlar. şimdi ise bunları söylememiz imkansız.. paylaşımın için teşekkürler sever-ca
SÖZÜN BİTTİĞİ YERLERDEN BİRİSİDE BU OLAY CANISI EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK YENİDEN HATIRLATTIĞIN İÇİN BİZE BU OLAYLARI
"TÜRK ÇOCUKLARI ECDADINI TANIDIKÇA, ONA SAHİP ÇIKTIKÇA YİNE ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPACAKTIR. MEDENİYET UFKUNDA YENİ BİR GÜNEŞ GİBİ PARLAYACAK ve TARİH SAYFALARINA YİNE TÜRK ADI İLE YAZACAKTIR." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK [marq=right]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/marq] emeğine yüreğine sağlık canısı saygı ve sevgiyle anıyoruz şehitlerimizi bakıpda ibret almalıyız nasıl bir ecdadın evlatlarıyız biz...
Değerli can, ne zaman çanakkale konusu açılsa seyrettiklerimden mi okuduklarımdan mı etkilendim bilmiyorum, bağımsızlık mücadelesinin en iyi örneği, emperyalizm mücadelesi ile olmuş ve binlerce şehit verilmiştir. O zaman bile o ruhla. Çanakkale makale ve anısını forma taşıdığın için emeğine sağlık güzel olmuş, tekrar güzel katılımlarda bulunmak dileği ile..