Kaç zamandır ağlamaklı olur yüreğim, acılar çekerim, günden güne eririm yok olmaya yüz tutmuş her şarkı gibi unutulurum… boynum bükülür, terk etmez bu gam beni bağırırım, kaçarım, bırakmaz peşimi. Ah yaptığım hatalar, bir telafisi vardır elbet zamanın eskitemediği acılarımın. Olmalıydı seni geri getirmenin bir yolu, neye yeltensem sen gelirsin aklıma, her bulut seni resmeder gökyüzüne, her çiçekte sen açarsın yaklaşırım yanına kaybolursun…….. Mazide kaybolur gidersin ben ağlarım, gökyüzünden seyredersin beni sonra sende ağlarsın yağmur yağar üstüme gözyaşlarınla ıslanırım………… etme dön; bu can azapta, bu can mahzun ve paramparça, dön gel artık. Artık sonbaharlar yaşatıyorum gönlüme, senle vedalaşan ellerim sürgünde şimdi, veda diye haykıran dilim leş kuşlarına yem oldu, etme gel,,,, bak bu can paramparça, her zerresi seni sayıklar, gecelere ezberlettim adını dar ve soğuk caddelerde hayalinle dolaştım sabahlara kadar, buz tutmuş gönlüm, içimde olmana rağmen, ne olur kapama gözlerini üşüyorum, üşüyor gönlüm sen olmayınca. Bak bu sensiz geçen üçüncü zemherir. Kar yağıyor gönlüme, içim titrer üşürüm.. Yağmurlarda yağmasa seni öldü bilirim, kahretsin;olmuyor buralarda duramıyorum, adını yazar herşey artık dayanamıyorum, denizlerde küstü bana ,sana gelemiyorum, etme benide al yanına yaramı saramıyorum, resmin silindi gök kubbede artık göremiyorum….. Seni ne kadar sevdiğimi ateşler duysa söner, denizler duysa alevlenir, sen duysan sağır olurdun.. Hadi git o zaman , sevdam ağır gelir yüreğine paramparça olursun……………….