Gercekleşmesi imkansız umuda sesleniş...

Konu, 'Üye Şiir Köşesi' kısmında m.u.r.a.t58 tarafından paylaşıldı.

1. m.u.r.a.t58

m.u.r.a.t58 Daimi Üye

bugün 24 ağustos seni özledim gözüm yine yollardaydı
    gelmedin yine gelmedin gelmedin
    oysaki hep bu saatlerde gelir alnımdan öper üstümü örter giderdin
    bugün gelmedin herkes gibi sende katran karanlığı gecede yalnız bıraktın
    hani söz vermiştin bugün gelcem demiştin
    11 sene gecti gözüm hala gececğin yollarda senin gecmeni
    zile basmanı bekliyorum ama nebir gecen var nede çalan zil
    ben yine başım öne eğik belki yarın gelir umuduyla kapatıyorum gözlerimi
    11 sene öncesini düşünerek sabahın ilk ışıklarına kadar rüyama gelmeni istiyorum
    madem 11senedir koklayamuyorum tenini bari rüyamda koklayam
    sıkıca sarılam babam diyim özledim seni deyim bak oğlun büyüdü
    senin istediğin şekilde kazandı okudu diyim
    ağlama derdinya bana ağlıyorum damla damla sözümü tutamamdım babam
    ağlıyorum umutsuzluğa ağlıyorum acıya saatler sonra sabah olucak babam
    hadi rüyama gel müjdeli haberi söle bana gelcem oğlum de yalnız bırakmicam seni de
    susma babam susma bari sen susma sesini duıyur bana bari sesini duyur
    okadar yalnızmki okadar ihtiyacım varki sana okadar özledimki seni
    senle balığa çıkmayı içmeyi arkadas gibi dertleşmeyi
    özledim sen gittiğinden beri hayatın tadı yok be babam
    yanına gelmeyi çok denedim her deneyişimde bana kızgınlıkla bakış hayalin geldi
    evet sana söz verdim ayklta durmalı ailemi korumalıydım
    hayatın içindeki acımasızlılara karşın yara berede kalsam sözverdiğim gibi yaşıyor
    söz verdiğim gibi koruyorum an be an hayatın dört bir yanından öldürücü darbelerde gelse
    söz verdiğim gibi ama sen söz verdin gelmedin hala saat 03,00 hala gelmedin
    rüyamın kapısını aralıyorum yine eskisi gibi usulca gel çünkü çok özledim seni.....

24,08,2005 saat 03,05 bu şiir
    gözümden akan yaşların sesi GERCEKLEŞMESİ İMKANSIZ BİR UMUDA SESLENİŞ....
    (((M.U.R.A.T58)))

2. cavres

cavres Daimi Üye

emeğine sağlık cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

3. penyez

penyez Daimi Üye

canım ağlattın bni yaa alışılmıo dimi nekadar alışırsın deselerde acın büyük biliorum konuşmuştuk bunları ama ailen için onlar için güçlü olmalısın bunu sende biliyosun baban seninle gurur duyuyodur şimdi inan sen güçlü birisin murat o yerinde rahat yatıodur seni böle görünce canım arkadaşım bozma moralini yanındayız biz

4. pınar__

pınar__ Daimi Üye

paylaşımın için sagol can
    hayat kolay degil ne yazıkki ..herşeye rağman hayata sıkı sıkıya baglanmak ve herşeye inat umutla bakmak lazım gelecege..bazı kayıpların yeri doldurulamıyo tabi ,eksikliği hep hissediliyo ama sen yinede güçlü olmalısın

5. kartal

kartal Daimi Üye

murat çok dokunaklı olmuş vallah bana düşünçe aldı allah hepimize sabırlar versin ne yapalım hayat devam ediyor :-o

6. gizem

gizem Daimi Üye

ellerine sağlık can ! ! ! ! çok güzel bi yazı bu....hayata sımsıkı bağlanmayı yaşamın akıp gittiğini neyin en zamn gerçkeleşceğinden hiç bir bilgimizin olmadığını tekrar tekrar hatırlatıyo bize ! ! ! ! paylaşmın için sao can ! ! ! !

7. m.u.r.a.t58

m.u.r.a.t58 Daimi Üye

sevdiklerimizin değer verdiklerimizin elimizden kayıp gitmesi düşmanımın bile başına gelmesin hayat bu tabi neyle nezaman nasıl ve neşekilde karşılaşcağımızı bilemiyoruz malesef canlarım herzaman güçlüyüm desemde bazen beden o maskeyi takıyor güçlü gösterme maskesi yani kimse bilemiyor tabi bir insanın içinde kopan fırtınaları benimde düngece bir fırtına koptu paylaşıp paylaşmamakta biraz karamsar kaldım çünkü çünkü kimsenin üzülmesini istemem düşmanımın bile mutlu olmasını isterim ama paylaştım işte sonucta şiir yalnızca aşk ve sevgili sevgisini anlatmayabiliyor bazen en değer verdiklerimizi bu hayatı bize bizlere sevdiren o en özel dediğimiz uğrunda canımızı kanımızı feda edeceğimiz varlıkları anlatır paylaşımım biraz hüzünlü oldu üzdüysem üzgünüm paylaşımın her anı her adı mutluluktur hepinize teşekkür ederim canlarım okuyarak o anı paylaştığınız için gözlerinize o saf o tertemiz yüreklerinize sağlık iyiki varsınız....

8. canlar  yilmaz

canlar yilmaz Daimi Üye

ellerine ve emegine saglik can zor bi sey ama neyapalim kaderin yada alin yazisinin önüne gecilmiyor.yaneyse derdim derindir benimde yarami kanatmayim bari.

9. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

muratcım diyecek bişey bulamıyorum sadece güçlü ol diyorum canım güçlü olki zorlukların üstesinden gelebilesin biliyorum çok zor ama eldende bişey gelmiyor yazını çok beğendim insanı çok duygulandırıyor ama beni duygulandırmadın :roll: :roll: ağlattın be kardeşim

10. Guest

Guest Misafir

tükenme dostum dayan bu hayat senden daha güçsüz emin ol belki baban yok ama o hep senle inan ve onun gülüşü hep aklında olsun :-o

11. ayfer

ayfer Daimi Üye

Ellerine ve o güzel yüregine saglık can . Bir insan anca bu kadar güzel anlatır duygularını . Aglamadım desem yalan olur . :roll: Basarılarının devamını dilerim

12. yorum62

yorum62 Daimi Üye

hayat bize nasıl bir yaşam verir bilinmez ama hayat karşısındada güçsüz olmamak gerek o yüzden geride bıraktıklarımıza inat bu hayatın önünde yenilmeden ve pes etmeden durmak gerekir belki yeri gelir zor durumda yada büyük bir özlem duyarız o insana yada insanlara karşı ama her şeye rağmen ben burdayım diye bilmeli insan ...
    bu yazı için teşekkürler murat bizden önce bu hayattan göçünü alanlar gitti geridekilere uzun ömürler dilemek lazım...

13. yasemin

yasemin Daimi Üye

Hayatın en acımasız yönü hiç beklenmedik anda sevdiklerimizi bizden almasıdır.Daha onla yaşayacağımız çok güzel günler olacaktı gün gelip beraber ağlayacaktık gün gelip kahkalarladan ölecektik. Ama ne olursa olsun beraber olacaktık.Zamansız gidişleredir yüreğimizdeki isyan.

Ama hayat tüm acımasızlığı ile devam ediyor ve biz inadına yaşamak zorundayız.

Paylaşımın için sağol can...Yüreğindeki tüm isyana ve acıya hepimiz ortağız.

14. yuksell68

yuksell68 Üye

Sevgili kardeşim murat senin gibi bende öksüzler kervanındayım ve çok sevgili kardeşim Ali ALTINLI'nın bir şiirini sizinle paylaşmak istedim sadece kendine iyi bak unutma hayat devam ediyor.....
    *******Benim Babam Yok Artık…! *******

Bayramlar bayram olsun, babası sağ olana;
    Rabbim acı vermesin, ardında dağ olana;
    Gülüşüyle gül katsın, gülüşü bağ olana;

Bunca keder bunca dert, yüreğime çok artık;
    Ağlıyorsam hakkım var, benim babam yok artık….

Sussun bütün saatler, tik-takları vurmasın;
    Dostum diyen halimi, bayramlarda sormasın;
    Atmak için yüreğim; yorulmasın, yormasın;

Dağlıyorsam hakkım var, benim babam yok artık….

Daha kaç yıl geçecek, menzilim uzaklarda;
    Sensiz naçar haldeyim, bakışım tuzaklarda;
    Gözyaşlarım izinli, sardığım kucaklarda;

Çağlıyorsam hakkım var, benim babam yok artık…

Rabbim eksik etmesin, tek ana tek atanı;
    Gözlerine mutluluk, kalbe huzur katanı;
    Her ilmekte can yaptım; uzanmışta yatanı;

Bağlıyorsam hakkım var, benim babam yok artık…

Ne beddua ne sitem; özleyiş bu çağrı bu;
    Yüreğimde gün be gün, eksilmeyen ağrı bu;
    Hasretiyle kavrulan, bir evladın bağrı bu;

Sağlıyorsam hakkım var, benim babam yok artık…
    Ali ALTINLI

Sayfayı Paylaş