Kelam ile cihad edilemediği vakit kılıçlar çıkar meydana... Çok ümitliydim, hala ümidimi tamamen kaybetmiş değilim. Fakat ne Esad, ne de BDP beklenildiği gibi davranmıyor! Şahsen Esad'a çok büyük haksızlık edildiğini düşünmekteydim. Diyordum ki şımartılmış Arapların işidir şu ayaklanma... Şöyle, şu olayların arkasındaki eli kanlanmış bir kimseye artık şifahen de olsa destek verecek kadar alçalamam. Esad çok büyük hata yapıyor! Bilmeliydi ki Alevi inanç akıdesinde adelet, hak gözetilir yaşam boyunca, soy sop, hemşehrilik değil! Gaziantep'te yaptıklarına göz yumamayız! Onlar bizim insanımız! Antepliler BDP binasını bastı, ateşe verdi ve oraya Türk bayrağı astı... İlk kurşun yine Antep'ten! Şu noktada Anadolu insanı Kuvvayi Milliye ruhuna geri dönmeye zorlanıyor. Hani o birlikte yaşamaktan zevk alan, her farklılığı Fatıma Ana'nın yedi rekli kuşağından bir renk gören güzel insanların oluşturduğu o birlik. Sütçü İmam'ın, Diyap Ağa'nın, Demirci Mehmet Efe'nin, Nene Hatun'un birliğine.... Dünyayı kendine hayran bırakan, kesinlikle mozaik olmayan -zira mozaiklerin renk ayrımları çok keskindir- velakin bir ebru olan bu güzelliğe kul olanların kurduğu ırk ve inançlardan öte, Türkü ile Kürdü ile Arnavutu ile, Sünnisi ve Alevisi ile yek vücut olunan vatan birliğine... Antep'teki olaylar bunun en yakın misali. Birileri kabul etmiyormuş yaptıklarını. Biz de yedik! Belki şimdi şiirler yazan, tesavvuf okuyan Akif'in deyimi ile bir yumuşak başlı kulum, kesilir belki lakin çekmeye gelmez boyunum... İnşallah öyle bir gün yakın değildir, o gün şu zayıf ve ince ruhlu bencileyinin bile öfkesi ve gazabından korksunlar... Kelam ile cihad edilemediği vakit kılıçlar çıkar meydana...
Ölenlere allahtan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum. Hiçbir inanç ölçüsüne sığmayan, insanlık dışı bir saldırıdır.
dost ve düşman kavramlarını kaos ortamında zehir ile karıştırarak bize sunan kapitalist ülkeler, biliyorlar ki: bu insanlar(biz ortadoğu coğrafyasındakiler) dinlerini çok severler. " " ailelerini çok sevdiğinden onları nasıl koruyacaklarını bilmezler. " " ülkelerini sevmeleri ile kızmaları arasındaki farkı bilmezler. " " istikbalden önce istiklali bilirler. " " cennetten önce cehennemi tanırlar. NOT: İŞTE TÜM BU ÇELİŞKİLERİMİZİ BİLEN DÜŞMAN SİZCE BİZİ RAHAT BIRAKIR MI.. BİZİ RAHAT BIRAKSINLAR DA REFAH SEVİYELERİ Mİ DÜŞSÜN !