Ben zalimlerle birlikte varlık içinde yaşamayı alçaklık,zalime karşı gelerek bulacağım ölümü ise mutluluk sayarım... İmam HÜSEYİN
tek türk filmlerinde var sanardım eski zaman filmlerinde uçak geçmesi saat takılması markaların görünmesi vs.. yani tek cüneyt arkın bizde yokmuş tek Kahbe Bizans'ta uçak çekilmemiş Truva da bilem uçak geçiyo "DİP NOT::::filmin Truva olup olmaığından emin değilim "
Nasıl yani :-( koskoca Akhilleus yani Aşil Gemilerle çıkartma yaptıktan sonra tapınağa saldırıyor we çıkarken ki hali Bir uçağ REZİLLİK "DİP NOT:TRUVA DA SAVUNMAYI UÇAKLARLA YAPIO HERHAL Ben zalimlerle birlikte varlık içinde yaşamayı alçaklık,zalime karşı gelerek bulacağım ölümü ise mutluluk sayarım... İmam HÜSEYİN
ben de sadece bu tür şelerin türk filmlerinde olduğunu annediyodum ama öle deilmiş!!bi de yabancı yönetmenlerin böle hatalr yapacağını hiç zannetmiyordum!!!!!ama aklıma HATASIZ KUL OLMAZ sözü geldiiii!!!
sevgili arkadasim, bir arkadasimizin "güncel olaylar" adli basligi altinda actigi konu da fikir beyan etmissin ve konunun kilitlenmesini istemissin, bizim alevilikle ilgilenmemiz gerekiyor diye yazmissin... sen acaba ne kadar faydali olabiliyorsun bu konu da.. gecen hafta bir dolu girgir baslik acmistin ne dersin??
Yazdıklarımı bida oku istersen "kigi12"ben arkadaşların yorumlarına katılmadığımı belirttim."Güzel ve Çirkin"isimli konu kadar gereksiz,tartışılacak gırgır içerikli konu açtığımı düşünmüyorum sadece 1 gün içinde 1 den fazla konu açmış olabilirim o kadar.Bide ALEVİLİKLE İLGİLENMEMİZ GEREKİYOR DEMEDİM İSTERSEN TAM METİN AŞAGIDA BİDA OKU...Ve kaptanımız olsun diğer moderatorler olsun alevilikle ilgili konuları çok iyi bi şekilde aktarmışlar siteye.Neyse zaten öle bişe demedim ve tartışılcak konu bu değil.İyi okumamışsın.Tek kızdığım nokta gençliğin bu kadar salak acınası durumda olmadığı ve gençliğin de o "GÜZEL VE DAHİ" denen programdan ibaret olmadığıdır... "Walla gençlik diyebileceğiniz kesimin içindeyim ama filiz arkadaşımızın dediği gençlikten değilim...ve bu tür programları gençlerin izlediğinden de pek emin değilim,izlese izlese ebeveynler izler...Gençlik bunları izlemio gerçekten saat 24 ten sonra yayınlanmasına rağmen GENÇ BAKIŞ,BİRİ BANA ANLATSIN,MAKİNA,BEYAZ SHOW...gibi programaları izliyor...ve bunlar daha çok reyting alıyor(ha bunları da izleyin demiyorum veya izlemeyen pek çok kişi var,dizi felan olabilir ama bu tür programlar?son nokta diyebileceğimiz)format bulamayan tv kanallarının son salaklıkları.Ya bakın,bi kaç yorumda da söylediğiniz gibi bu kadar saf olur mu insan? diyosunuz olur niye olmasın veya olup olmaması bizi ilgilendirmez,onların salaklıkları bizene ya arkadaşlar,üniversitede "0" çeken binlerce kişi var şaşmamak lazım Diyeceğim o ki bu kadar yoğun bi TÜRKİYE gündeminde inanın gençlik değil ebeveynler haberlerden çok bunları izliyor!!!Filiz arkadaşım sende istersen gençlik konusunda bu kadar karamsar olma! Ben bu başlığın kilitlenmesini istiyorum biz alevilerin konuşacak,tartışılacak başka önemli konuları olmalı ... " Kilitlenmesi istemem sadece bir ricaydı bunu belirtmemişim.Kusara bakmayın. Ben zalimlerle birlikte varlık içinde yaşamayı alçaklık,zalime karşı gelerek bulacağım ölümü ise mutluluk sayarım... İmam HÜSEYİN
ee sadece türk filimlerin de aramayın yabancılarda bizim cüneyt abiden görseler gerekki hemen onlarda yapmış taklitlerden kacının emegine saglık can güzel bir paylaşım
YAA CÜNEYT ARKININDA VAR BÖLE HATALARII HATIRLARSANIZ KAHBE BİZANS FİLMİN TE SAVAŞIRKEN ÜSTTE UCAK GECMLERİ NET Bİ ŞEKİLLDE GÖRÜNÜYORR :-D