ben oyumu verdeim mantık evliligi bu zamanda aşk evligi kalmadı be canım,ben evlenirsem mantık evliligi yaparım
haklısın aşk evliliği mi kaldı...bende mantık evliliği yapıcam..bakalım karşıma çıkacak o şanslı kişi kim olacak
bence mantık evliliği çünkü mantığın oldugu yerde sevi,saygı,ve askta olur. mantığın olmadığı yerde zaten hiç birsey olmaz
her ikiside gerekli bence. ama aşkın olmadığı bir yerde sevmediğin insanla bir ömür boyu geçirmek zor olur.
Bende oyumu kullandim.. aslinda her ikiside gerekli ama mantik dahada önemli, mantik dahada agir basiyor cünkü ask yanliz karin doyurmaz... Ask yaga benzer yagda ekmeksiz olmaz!!!!!
Oyumu mantıkdan yana kullandım.Her zaman mantığım ağır basar tipik bir koç burcuyum çünkü.Ama genede aşkın olmadığı bir evlilikde çekilmez bence.ikisini bir arada düşünsek fena olmaz.
İKİSİDE BİR OLMASI LAZIM MANTIK DA OLMASI LAZIM AŞKTA TEK OLMAZ BENCEEEEEEEEEEE OLSA BİLE MUTLULUK OLMAZ
asik olmadigim bir kisiyle yasamak bana zor gibi geliyor, düsünsenize bir ömrü birlikte gecireceksiniz ama sirf mantiginizi kullanarak yasayacaksiniz, bir yandan da cok seviyorsunuz ama mantiga döktügünüz zaman, zor bir evlilik gibi geliyor, yasam sartlari cok agir....... ama yine ne olursa olsun ben ask evliligi diyorum.......
bana göre baştan aşk ewliliği , mantık ewliliği çok uzak geliyo bana.şuanki durumum kalbimin sesini dinleyip bi yola çıkıyorum yol kısa olmasa iyidir herşeyin hayırlısı ya nasıl mutlu olacaksam öle olsun
evlilikte -%38 aşk - -%62 mantık benim için en ideal normlar oluyor. ama fazla mantık aramakta varolan aşkı öldürüyor diye düşünüyorum.
Aşkta mantık yoktur,ama zamanla insan daha deteylı düşünmeye başlıyor o zaman da mantık devreye giriyor...Her ikisinin birlikte olduğu evlilikler daha sağlıklı olur diye düşünüyorum....