Geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Engin Nurşani, taburcu olduktan sonra ilk kez medya karşısına çıktı ALBÜM YAKINDA Nurşani'nin doktoru, Doç. Dr. Süleyman Ganidağlı kolu alçıda olan Engin Nurşani'nin en az altı ay boyuncu saz çalmasının sağlığı için uygun olmayacağını söyledi. Engin Nurşani hayranlarına bekledikleri sevindirici haber ise Nurşani'nin yapımcısı Deka Müzik'in yönetim kurulu üyesi Arslan Deveboynu'ndan geldi. Arslan Deveboynu, "Babalarının izinden giden oğullar" projesi kapsamında Engin Nurşani'nin Emrah Mahsuni ve Ercan Papur ile birlikte hazırlanan albümde türküler söylediğini ve bu albümünün bir iki y içinde piyasaya çıkacağını açıkladı. SAKÇAGÖZÜ'NE BABA NURŞANİ ADAY Kaza anını hatırlamadığını, komadan çıktıktan sonra da bir süre kendisine ne olduğunu bilmediğini açıklayan Engin Nurşani, kendisine özenle bakan doktorlarına, desteğini ve duasını esirgemeyen dinleyicilerine teşekkür etti. Daha önce Sakçagözü Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıklana Nurşani, adaylıktan vazgeçtiğini, kendisinin yerine babasının Sakçagözü Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıkladı. Kaynak: Alevionline.com
bılgı ıcın tesekkurler coskun gercekten cok sevındım ustanın ıyı olmasına cok daha ıyı olacakk sazına sozune kavusacak en kısa zamanda ..dualarımız onunla..
engin nurşanin iyi olmasına çok sevindim sağol can hep merak ediyodum durumundan haberim yoktu umarım bir an önce iyileşip sazına ve sevenlerine kavuşur k