Merhaba canlar Ben Elazığ Merkez köylerinden Mığı'lıyım merkeze baglı 120 civarındaki köyden 25 tanesi alevi köyudur digerleri konusunda burdan yazısabiliriz saygılarımla
Merhaba can evet köyumu cok severim senede bir defa büyük bir cem yapılır şenlikler icerisinde yaklasık birkac bin kişi gelir mıgılılar olarak hem alevilige hem köyumuze hem Atamıza hem ülkemize sahip cıkarız saygılarımla
ben demiştim sizin memlekettende kesin birilerini tanıyoruz diye.. sizden de belkıs akkale ile arif sağ var..
1)Arif Sag 2)Erdal Erzincan 3)Tolga Sag 4)Pınar Sağ 5)Özcan Türe 6)Burhan Topal 7)Yavuz Top 8)Güler Duman ... adını unuttuklarım da var daha ero abi... havasından mıdır suyundan mı ?
ali asker ferhat tunç aynur doğan yeni nur ada abidin grup munzurun bazı elemanları grup yorumun bazı elemanalrı yusuf hayaloğlu fevzi kurtuluş mikail aslan ahmet aslan metin -kemal kahraman yılmaz çelik umut altınçağ emre satık rahmi saltuk muhammedali bak bizim sanatçılarda var.. misilleme yaptım bu isimleri(şaka şaka)
Bu yaz sonu yine Mığıdaydım bağ bozumunda üzümlerimizi sağıp şaraba verdik tabi bir kısmı ile de şarap yaptık kırmızı kısmet gelecek sene gidip içmek için