DURMA; VER GİTSİN!...

Discussion in 'Yazılar, Makaleler, Araştırmalar' started by Alevi_Kaptan, Feb 7, 2009.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Staff Member

Yapılış şekli ve zamanlaması bakımından dağıtılan yardımlar son yıllarda gündemleri çokca meşgul ediyor ve etrafında çok geniş tartışmalar yapılıyor!?

Kömür, bulgur, makarna dağıtıldı derken, şimdide sıraya bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, uydu anteni ve televizyon da girdi!?

Durmayın; Siz daha da dağıtmaya devam edin!...

Hatta büyük ekran LSD ve plazma televizyonlarda dağıtın, sinema ses düzenleri de olsun, sizler çok büyük adamlarsınız, küçük ekranlarda çok çok küçük görünüyorsunuz!...

Bunlarda yetmez daha; arabalar, evler de dağıtılmalısınız, elbet bir gün uçak ve füzelere de, gerçi eski bir moda olsa da cennette arsaya da sıra gelmeli!?

Memurlar, işçiler ve emeklilermi;
    ?Onlar da kim oluyorlar!...?

Bu köşe yazısından dolayı saygıdeğer Dr.Mustafa ÇUKURYILDIZ hocama çok teşekkürler ediyorum..

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

yuregıne kalemıne saglık cok guzel yazmıs abımız ....onlarıda yaparlar hıc suphemız yok helede cennetten arsa olayıı:) tam onlara gore

3. almendil

almendil Yeni Üye

yüreyine sağlık hocm cok güzel dile getrmişin

4. terrificlover

terrificlover Yeni Üye

Onlar ki binlerce yıldır kan,zulum,işkence,ölüm dağıttılar şimdi de kendi sonlarını dağıtıyorlar ve dağıldıkça alçakaşıp alçaklaştırmaya çalışıyorlar ama tarihsel haksızlığı halktan ve haktan yana çözecek halkların gücü onurlu ve gururlu şekilde geliyor hem de öyle bir geliyor ki önüne ne kadar alçak -hain-dönek çıkarsa çıksın ezip geçerek geliyor!!!!!!!!!

5. gülüş

gülüş Daimi Üye

nerden geliyor bu verilenlerin kaynağı nasılda doğalmış gibi anlatıyorlar onlar vermiyorlar biz veriyoruz deyip savunmaya geçiyorlar halkımız aç halkımız yoksul Halkımız işsiz ve halkımız çaresiz aynı zamandada bilgisiz duyarsız yani ne desek ne yapsak olmuyor
    Ancak Halkın dilinden, Halkın tellinden,Halkın halinden anlıyan ve halkın yolundan gidecek
    Ve halk için çareler üretecek insanlara gerksinim vardır

Yoksa meydan bunlara kaldığı sürece böyle sürüp gidecekler

Bu güzel paylaşıma ilavetten afınıza sığınarak kendi düşüncelerimi yazma gereği duydum
    Teşekkürler paylaşım için

6. KISMET01

KISMET01 Yeni Üye

çok güzel yazmış valla taktir ettim az yazmış bu itlere demek istiyorum . ama itlere hakare olacak it bile sahibine itaet edior bunlar sahibleri olan halka itaat etmiolarki ........
    NANKÖR BİR BAŞBAKAN OLACAĞINA SAHİBİNE SADIK BİR İT OL VE HALKINA İTAAT ET

7. kartal1977

kartal1977 Daimi Üye

paylasım cok güzel can ama türkiye gercekleri.. kendini onurunu tv ye bulask makinasına sattanların devri tabi cok kınıyorum dagıtanları ve o esyaları alanları kendi verdiğimiz vergileri yardım adı altında devletin kesesinden veryolar verin bakalım nereye kadar

8. yalçındemir

yalçındemir Aktif Üye

bunlara dur deme zamanı geldi inşallah 29 mart seçimleri sonları olur.bunlar halkı fazla hafife alıyorlar

Share This Page