Dünyayı sarsan tecavüz dehşeti

Konu, 'Güncel Olaylar' kısmında prkacin tarafından paylaşıldı.

1. prkacin

prkacin Super Moderator

Brezilya 9 yaşında 23 yaşındaki üvey babasından ikizlere hamile kalan küçük kızın şokunu yaşıyor. Çünkü vücudu daha hamileliği kaldıracak düzeyde gelişmemiş...

Sao Paulo'da karın ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırılan küçük kızın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Doktorlar küçük kızın vücudunun hamileliği kaldıracağı konusunda şüpheli.

Çünkü leğen kemikleri henüz ikizleri taşıyabilecek kadar gelişmemiş. Brezilya'da kürtaj yasalara aykırı ancak tecavüz ya da sağlık sorunlarında bazı istisnalar yapılabiliyor.

Polis tutanaklarına göre, 23 yaşındaki üvey baba, küçük kızı 6 yaşından beri taciz ediyor. Yine tutanaklara göre her taciz için küçük kıza 1 Breziyla reali ödüyormuş.

Polis şu anda kızın 14 yaşındaki ablasının da tacize uğrayıp uğramadığını araştırıyor. Perşembe günü yakalanan üvey baba güvenlik nedeniyle başka bir eyalette tutuklu bulunuyor ve özel hücrede tutuluyor

mynet.com

2. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Çok korkunç bir olay okumuştum bugün internet gazetelerinde. gerçekten acı bişey...
    Çocuk istismarı Yapanlara Lanet Olsun!!! :cool:
    paylaşım için teşekkürler

3. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bende okudum bugun nette boyle olaylar duyunca cok kotu oluyorumm lanet olsun o yaratıklara ınsan demeye dılım varmıyo bu tecavuz olayları bu ara cok sık olmaya basladı yaa yok boyle bı sey kardesım ya nasıl yapılır bu cocuk o daha cocukkkk hıcmı acımıyolar hıcmı vıcdan kalmamıs anlamıyrum ben tek bısey soyluyorumm kıyamet varsa eger gercekten artık kopsun yanı ................. :cool:

4. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

lanet olsun öyle insanlara insan denmez gerçi onlara hayvanlar resmen yaaa çok kötü ve igrenç. :cool:

tşkler coşkun emegine saglık.

5. sesiz_kral

sesiz_kral Daimi Üye

aşağılık mahluk işte böylelerini sorgusuz suvalsuz idam etmek lazım ibret olsun cümle aleme

6. gülüş

gülüş Daimi Üye

Demekki bu alçaklıklar her yerde olabiliyormuş evet böylelri en ciddi şekilde cezalandırmak gerk ki bi daha aynı şeyi yapmıya kimse kalkışmasın

7. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

hangı ceza be gulsahımm kıme ne ceza verıyolarkı gercı boylelerını ıcerde halledıyolar cokda ıyı yapıyolar onları baska turlu sekılde oldurmek var yaa neyse......boyle haberlerı duymamak umuduyla.....

8. gülüş

gülüş Daimi Üye

Haklısın dilekcim en basiti kendi ülkemize baktığımızda kanunlardan kaynaklanan büyük boşluklar var cezalar çok yetersiz

Ve üstelik işin yürek acıtan en acı tarafıda tecavüze uğrayanların tecavüzcüleriyle evlendirilmeleri bunlar bizim ülkemizde ne yazıkki yaşanıyor

yapanın yanına kar kalıyor bu tür haberleri duymama umuduna bende yürekten katılıyorum ama nerdee vardır muhakak öyle bir ülke ama bizim ülkemide bu hoyratlık sürdükçe bu tür haberleri duymamak çok zor Keşke duymasak ama ner
    dee

9. nafizyilmaz

nafizyilmaz Daimi Üye

BU İNSANLIK DEĞİL İNSANLIĞIN KABUL EDEMEYECEĞİ ALÇAKLIK NAMUSSUZLUK ŞEREFSİZLİKTİR HAYANLARIN BİLE EN SON YAPACAĞI KANSIZLIK AHLAKSIZLIKTIR

10. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

korkunç ya o daha küçücük savunmasız bir çocuk hiçmi vicdanı sızlamaz nasıl kıyar allah kahretsin yaaa anneleri nerde bu çocukların hiçmi farkında değil :cool: böyle haberleri okudukça yüreğim burkuluyo çok üzülüyorum :(

11. kartal1977

kartal1977 Daimi Üye

allah belasını versin bazen kızıyoruzda işte böyle insanları idam etmek lazım canlar

12. ero

ero Daimi Üye

adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii insan müsveddesi

Sayfayı Paylaş