DSP'den CHP'nin kalesine Alevi aday

Discussion in 'Güncel Olaylar' started by prkacin, Feb 2, 2009.

1. prkacin

prkacin Super Moderator

Yerel seçimler yaklaşırken partilerde adaylar netleşiyor. DSP CHP'nin kalesine göz dikti.

29 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler adaylarını birer birer açıklıyor.

DSP İstanbul adaylarını netleştiriyor. DSP'nin adayını açıkladığı son ilçe ise Avcılar oldu. DSP Avcılar belediye başkan adayı olarak Orhan Duran'ı gösterdi. Halen CHP'nin kalelerinden biri olarak gösterilen ve CHP'li Başkan Mustafa Değirmenci'nin başkanlığını yaptığı Avcılar'da büyük bir çekişmenin yaşanması bekleniyor.

DSP'li aday Orhan Duran'ın eski bir CHP'li ve Alevi kökenli olması yarışı daha da kızıştıracak gibi gösteriyor.

Orhan Duran Avcılar'da özellikle sosyal demokrat kesimin çok yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olarak biliniyor. Orhan Duran SHP İlçe Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği'ni yaptı. Ayrıca Duran CHP İlçe Başkanlığı görevinide yürüttü. Duran'ın eski bir siyasetçi olması seçilme şansını artıran faktör olarak gösteriliyor.

Haber: Habercem-Özel Haber

2. gülüş

gülüş Daimi Üye

Yazık korkarım bu iki aday yarışırlarken aradan başkalrı sıyrılır ve ne chp nede dsp kazanır
    oyları bölüyorlar oysa bu iki parti arasında hiç bir fark göremiyorum
    Hafızam beni yanıltmıyorsa DEğirmenci zaten dsp den chp ye geçmişti dsp de nisbet yapmış chp den ayrılan Duranı kendi partisinde aday göstermiş bence çok yazık

Ortak adayla girmeliydiler bence buda değirmenci olabilirdi en azından iki dönem başkanlık yaptı

3. gülüş

gülüş Daimi Üye

Not: Bu arada sayın değirmencide alevidir gerisini varın siz düşünün

Share This Page