Doğum Günün Kutlu Olsun "Meleğim".. :)

Konu, 'Forum arşivi' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun! Canım...

Birlikte Nica Güzel Yıllara...

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

canlar bugun değerli Can'ımız Fatoş'un (alevi_kızı) doğum günü ...

iyiiki varsın bitanem..iyiki doğdun.
    tüm güzellikler seninle olsun senı çok seviyorum...;)

3. oktay

oktay Daimi Üye

Doğum günün kutlu olsun. Nice nice mutlu ve bizli yıllara :D

4. ero

ero Daimi Üye

nice yıllara fatoş.

5. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Nice mutlu ve sağlıklı senelere... Doğum günün kutlu olsun.

6. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

Allah daha nice hayırlı ömürler versin canım....Şu kısacık dünyada hep mutlu ol...Sevdiğin insan la beraber bir ömür çok mutlu olmanı isiyorum canım.....

7. sesiz_kral

sesiz_kral Daimi Üye

hayatı bir kalemde silip atmakmı, yoksa o bir kalemde yeni bir hayat kurmakmı güzel?dünya seni taşıdığı içinmi güzel,sen var olduğun içinmi dünya bu kadar özel! Fatoş doğum günün kutlu olsun bütün güzellikler seninle ve de sevdiklerinle olmasını dilerim.

8. türkü_gÖzlüm

türkü_gÖzlüm Daimi Üye

dogum günün kutlu olsun ablacım nice senelere uzu uzun yaşa emi ama gülerek mutlulukla bitanesi seni çok ama çokkk seviyorumm.. Canım...

Birlikte Nica Güzel Yıllara...

9. türkü_gÖzlüm

türkü_gÖzlüm Daimi Üye

Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.,...

seni seviyoruz melegim hemde çokkkkkkk

10. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

çokkkk ama çokkkkkkkkk teşekkürler arkadaşlar hepinizi çok seviyorum beni çok mutlu ettiniz işnşlh hep beraber uzun seneler beraber geçiririz tekrar çok tşkler hepinize çok duygulandım yaaa:(

11. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

dilegim seni çok amaçok seviyorum sana ayriyeten çok tşkler ediyorum canım:)

12. YagmurYürekli

YagmurYürekli Daimi Üye

dogum günün kutlu olsun,mutlulugun gökyüzündeki yilldizlar kadar cok kederler uzak olsun...

13. nurcanselda

nurcanselda Daimi Üye

dogum günün kutlu olsun hayat yüreginden geçen tüm güzellikleri avuçlarına versin ....

14. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

Fatoşcum bir kaç gündür evde yoktum geciktim,canım doğum günün kutlu olsun nice güzel,sağlıklı,ve mutlu seneler görmeni temenni ederim,herşeyin gönlünce olması dileğiyle.
    :eek:

15. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

ayy bu çok şeker çok tşkler ablacımmm çok saol:Dgüzel dileklerin içinde ayrietten çok tşkler.

16. canali1987

canali1987 Üye

sankı bıraz gec kalmısım:=)dgm gunun kutlu olsun can ...

17. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

saol can çok tşkler:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş