DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN AYFER' İN Doğum günü bugün, bacım Ayfer' in Kutlamaya gelsin tüm sevenlerin Neşeli mutlu geçsin, nice yılların Doğum günü kutlu, olsun Ayfer' in. Doğum günü Ayfer, gülüp eğlensin Dillerde türküler, mani söylensin Sevenler seninle gülüp eğlensin Doğum günü kutlu, olsun Ayfer' in. Nice yıllar olsun, senin yoldaşın Bilmemki kaça erişti yaşın Doğum günün bugün, herkes kutlasın Doğum günü kutlu, olsun Ayfer' in. Doğum günleri geçer neşeyle Kederden uzak dur, yaşa neşeyle Sevinçler ortağın olsun herşeyle Doğum günü kutlu, olsun Ayfer' in. Gelsin nice yıllar, mutlu olasın Her doğum gününde, yeniden doğasın Sevinçler neşeler olsun ortağın Doğum günü kutlu, olsun Ayfer' in. BAKARİ kutladı sizi yürekten Kutlu olsun günün diyerekten Süslesin evini türlü çiçekten Doğum günü kutlu, olsun Ayfer' in. Yılmaz Bakar-18.09.2011- Ayfer bacım, doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlar, size sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim. Ailenizle tüm sevenlerle doğum gününüzü en iyi şekilde kutlamanızı dilerim. Doğum gününüz bir kez daha kutlu olsun.
Abime bak gene döktürüş... Hayran kalmamak elde değil valla.. Ayfercim doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve huzurlu senelere kızların ve eşinle.
ya canlarim benim canlarim.... inanilmaz mutlu oldum!!! Yilmaz amcacigim o güzel ellerinizden, yüreginizden öperim ya. Erkan sana ne söyleyeim canim cok tesekkür ederim, ben sizlerle cok mutluyum TESEKKÜRLER.............
Doğum günün kutlu olsun Ayfer can herşey gönlünce olsun sevdiklerinle eşinle cocuklarınla mutluluklar dileriz.