Yürü beeee bende bundan sonra bole para kazanacam benim tel daha ii ondan 6600 daha guzl muzikler var tmm kaptım bu işi memğine sağlık CAN kafe kahkahamla ayağa kalktı vallaha !!
He vallaha haklısın abi ama böyle bişiyi ben asla yapmam çünkü kendini hem acındırmış oluorsun ve dier insanların Duyguları ile oynamıs oluosun ve onların merhamet duygularından faydalanmıs oluosun ben asla bole bişi yapmam elim kolum sağla ise calısırım daha ii bi hikaye var anlatmadan duramıacam Arap şehrinde yaşıyan bi tane Zengin biri var ve Bu adam bayağı yuklu bir deve ile çölde yola dusuo neyse karsına gariban üstü başı yırtık biri cıkıo ve yardım istio bu zengin adamdan neyse adam alıo bu adamı devesine gidiolar ve bi yerde duraklıolar ve o gece orada kalıolar zengin adam bi kalkıyor bakıoyor paraları esyaları devesi hiç bişiyi kalmamıs... Gün gelior Zengin adam çölden kurtulup şehre girio ve o yalancı hırsız dilenciyi goruor hırsız kaçacak yer arıyor adam bunu yakalıo ve şöyle dio ''Sen çaldıgınla zengin olamassın bende fakir Sen sadece o eşyaları çalmadın içimdeki merhamet duygusunuda çaldın Diyor'' işte bir insanın merhamet duygusunu bole kullanırsalar bundan sonra hiç kimse kimseye yardım etmez dilenciyede sadak vermezz............ neyse ben çok konuştum ama paylaşımın süper ersan !!! eline yüreğine sağlık !!!
adamlar böyle böyle köşeyi dönüyo işte iki yırtık yamalı üst baş tamam işte oturduğun yerden para kazan ohhh ne iyi valla hiç dilencilere para vermiyom :-D :-D
paylaşımın için saol can bu ülkede birileri allah rızası diyipte bişeler kaznıyo veya alıyorlar ama bide çalıp çırpanlar var ya onlara ne demeli sonuçta birileri kanıyor birileri kandırıyor bunlara dur demek lazım................
Açıkcası dilencilere yardım etme alışkanlığım yok, yaşadığım bir olaydan dolayı. Ben sizlerinde sokakdaki dilencilere yardım etmek yerine ihtiyacı olduğuna inandığınız çevrenizde olan insanlara yardım etmenizi tavsiye ederim. Canlar bunlar dini insan duygularını sömürüyor.Emekçinin hakkını dilencilere yedirmeyelim.
valla dilenci diyip gecmeyeceksin adamlardaki para kimsede yok diyecek birsey yok zaten hersey ortada